Udflugter i Kuala Terengganu

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Kuala Terengganu

Her er et udvalg af de udflugter Profil Rejser tilbyder i Kuala Terrengganu. Kontakt os for yderligere information og lad os skræddersy et rejseforslag til dig!
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Dagstur til Kapas Island | Kuala Terengganu

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til havnen forfra båden til Kapas Island afgår fra. Først stop på turen er Kapas Island, hvor du kan slappe af på den kridhvide sandstrand.

Øen er også populær på grund af det smaragdgrønne vand og det betagende liv, der udspilles under havoverfladen hvor du kan svømme og snorkle blandt de farvestrålende fisk. Du kan også hoppe med på båden som sejler videre over til Gemia Island og få endnu flere undervandsoplevelser med dig hjem. Sidst på eftermiddagen sejles tilbage til fastlandet, hvorfra du kører tilbage til dit hotel.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 6,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 465
Barn fra kr. 465

Rantau Abangs skjulte skatte | Kuala Terengganu

Oplev de gigantiske læderskildpadder som kan blive op til 2.5 meter lange og veje mere end 375 kg.
Rantau Abang stranden ligger ca. 60 km syd for Terengganu og er en af de seks strande i verden der stadig besøges af netop læderskildpadden. Specielt fra maj til september er der gode chancer for at se dem komme op og lægge deres æg. I deres informationscenter får du mere insigt i deres arbejde for at bevare og beskytte disse fantastiske dyr. Senere på dagen venter en lille jungletur i Rantau Abang Forest Reserve Park. Undervejs vil du uden tvivil høre skovens musikaner i form af tusindevis af cikader.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00

Voksen fra kr. 305
Barn fra kr. 305

Safari på Marang-floden | Kuala Terengganu

Start dagen med et lille cruise op af Marang floden, hvor du undervejs kan se, hvordan mangroven vokser helt ud til flodbredden.
På turen kan du også se flere forskellige dyrearter såsom monitor firben, aber, krabber, farveri fugle og ørne. Du gør stop i den lokal landsby i Marang, hvor du kan se, hvordan de lokale udnytter en særlig mangrovepalme til bl.a. at tække huse med samt flette kurve i alle tænkelige former. Inden turen slutter gør du stop for at se, hvordan der produceres sukker fra saften af unge kokosblade.

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 325
Barn fra kr. 325

Sekayu-vandfaldet & Kenyir-dæmningen | Kuala Terengganu

Fra den 155 meter høje Kenyir dæmning kan du se den menneskeskabte sø Kenyir og floden Terengganu. Dernæst går turen til Sekayu, hvor der først gøres stop ved en frugtplantage.
På disse kanter vil du sandsynligvis se tropiske frugter, du aldrig før har set, men tøv ikke, de fleste smager fantastisk. Inden frokost besøger du den smukke orkidehave. Turen slutter, med en forfriskende dukkert ved Sekayu vandfaldet som ligger midt i regnskoven.

Frokost er inkluderet og nydes undervejs.

Varighed: 5,5 time
Afgang: Dagligt kl. 10.30

Voksen fra kr. 305
Barn fra kr. 305