Skyskrabere og sandstrande – Singapore, Bali og Lombok

Indonesien - Lombok, Bali, Candidasa, Singapore

 • Singapores kontraster med skyskrabere og kolonihuse
 • Badeferie på Gudernes Ø, Bali
 • Risterasser, templer, smilende lokalbefolkning
 • Det uspolerede ferieparadis, Lombok

Singapore er et forunderligt miks af skyskrabere og minder om kolonitiden. Et par dage i det pulserende byliv bliver efterfulgt af badeferie på gudernes ø, Bali, i den charmerende by, Candidasa, og på øen Lombok, der på mange måder er et uspoleret ferieparadis med dejlige strande og en guddommelig natur.

14 dages eventyrlig ferie på Bali og Lombok krydret med et par spændende dage i fascinerende Singapore. 

Gå på opdagelse i Singapores mangfoldige verden hvor præg af kolonitidens minder kombineres med nutidens ultra moderne arkitektur. Her kan du besøge chinatowns mange "skæve" og anderledes farvestrålende butikker som sælger alt lige fra urtemedicin til kunsthåndværk. Gå på opdagelse i det arabiske kvarter, hvor elektronik udbydes til særdeles fordelagtige priser. "Shop til you drop" på den mondæne gade Orchid Road, hvor alle tænkelige mærkevare udstilles i det ene mere imponerende shopping center efter det andet eller oplev det meget anderledes Mustafa center i det indiske kvarter, hvor ”næsten” alt kan erhverves til billige priser. Prøv den populære drink Singapore sling i baren på Raffles hotel, mens du smider skallen fra jordnødderne på gulvet. Nyd en middag ved Clark Quay hvor lyset fra den imponerende skyline afspejles i det mørke vand. Singapore er mangfoldighedes by, som du endelig ikke må gå glip af. 

Herefter går turen videre til Bali mod det sydøstlige hjørne af Bali, hvor i skal besøge den lille charmende og lidt oversete by Candidasa. I hovedgaden ligger der flere hyggelige restauranter og små butikker og lige uden for bygrænsen strækker de grønne risterrasser sig så langt øjet rækker, og de majestætiske bjerge står smukt i baggrunden. Markeder hvor der handles i morgentimerne er populære at besøge. Candidasa er også et godt udgangspunkt hvis I vil tæt på mange af de mystiske seværdigheder, som Bali er så kendt for. 

I kan også vælge et ophold i Amed i stedet for Candidasa. Amed ligger en lille times kørsel nord for Candidasa, men rigtig mange fantastiske fotostop på denne strækning, gør som regel turen lidt længere. Amed er kendt for sine snorkel og dykker muligheder, og lokker desuden mange til med dets hyggelige og rolige leben. I Amed har vi valgt det lille og super hyggelige Santai Resort, som ligger helt ned til vandet. Det er ikke sandstrand, så et par badesko skal medbringes for god skyld. Selve Amed by tilbyder mange hyggelige restauranter. 

Turen fortsættes og afsluttes på øen Lombok og det fantastiske Qunci Villas. Dagene kan bruges på at dase i solen, læse en god bog ved poolen tage på dagsture til Gili øerne eller gå på oplevelse i den smukke natur på Lombok og de hyggelige små lokale landsbyer. Qunci Villas ligger kun ca. 10 fra byen Senggigi. Her findes flere gode spisesteder og ganske få butikker. Men når man først er på Qunci Villas, vælger mange at spise de fleste aftener her. Maden er fantastisk, kvaliteten helt i top og atmosfæren unik krydret med en imødekommende betjening. 
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2017
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Indonesien

Lombok, Bali, Candidasa, Singapore

11 nætter / 13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Singapore - 2 nætter

Peninsula Excelsior Hotel Hotel Miramar
Billigste hotelmulighed
Se kort

Peninsula Excelsior Hotel

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Peninsula Excelsior er et elegant og moderne hotel med fremragende beliggenhed i centrum af Singapore. Her er du i gåafstand fra Singapore F1 banen, handelsgaden, Orchard Road, og Clarke Quay samt MRT Interchange, som er knudepunktet for Singapores offentlige transport. Hotellet har swimmingpool, fitnesscenter og sauna. Der er 20 minutters kørsel til Changi International Lufthavn. 

Hotellets dobbeltværelser varierer i størrelsen fra 26 til 30 m2 og indeholder alle gratis WiFi og kabel-tv til underholdning. Desuden er der minibar med kaffe/te faciliteter, badekåber, slippers osv. Værelserne er alle med air-condition, sikkerhedsboks og skrivebord

Læs mere her
Peninsula Excelsior Hotel Hotel Miramar
Se kort

Hotel Miramar

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Et stort dejligt førsteklassehotel med en fin beliggenhed tæt ved floden og i gåafstand til det hyggelige restaurant- og café-område Clarkes Quay. Hotellet er delt i to bygninger. Værelserne er store og pæne alle indrettet med mange moderne faciliteter. Hotellet har et dejligt pool område og flere gode restauranter. Desuden tilbydes stort fitnesscenter.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.