Rundrejse til Kuala Lumpur, Borneos jungle & Bali

Malaysia - Sabah, Kuala Lumpur, Bali, Sanur

 • Storbyens Kuala Lumpurs mange indtryk
 • Sejlads på floder og vandreture i uspoleret natur på Borneo
 • Regnskovsoplevelser med bl.a. orangutanger og næseaber
 • Badeferie på Bali ved den smukke Sanurstrand

Tag på en to ugers kontrastfyldt rundrejse, der begynder i pulserende Kuala Lumpur efterfulgt af uspoleret natur og rigt dyreliv på Borneo med sejlture, vandreture og jungleophold blandt orangutanger, næseaber og masser af andre eksotiske dyr. Rundrejsen slutter på Bali.

To ugers fantastisk rejse til Malaysia og Indonesien som starter i den pulserende storby Kuala Lumpur, hvor du har et par dage til at gå på opdagelse i China Town, Little India eller nyde udsigten fra tvillingetårnene Petrona Towers. Videre til Borneo, hvor I skal opleve et mangfoldigt dyre- og planteliv i den frodige og flotte regnskov inden eventyret slutter med nogle dage under palmerne på Sanurs skønne strande på Bali. En rejse spækket med storslåede oplevelser på Malaysias fastland, i Borneos jungle og på Gudernes ø Bali.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2017
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Malaysia

Sabah, Kuala Lumpur, Bali, Sanur

13 nætter / 16 dage

fra kr. 15.360

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Sabah Kuala Lumpur

Rejser til Sabah

Eventyret begynder, så snart du ankommer til Sabah. Få andre steder i verden oplever du et så varieret og tilgængeligt dyreliv.
Læs mere
Sabah Kuala Lumpur Bali

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 6 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Borneo,

Undervejs på det ultimative regnskovseventyr bor I på gode hoteller og lodges. På Bali bor i på Taksu Sanur, men ønsker I at bo på et andet hotel, er dette også muligt mod en merpris


Kuala Lumpur Swiss Garden Hotel, Deluxe værelse

Sandakan Pour Points by Sheraton, Deluxe værelse

Sukau Bilit Rainforest Lodge, standard værelse

Kota Kinabalu Grandis Hotel, Superior Bayview værelse

Læs mere her

Bali - 7 nætter

Taksu Sanur, Sanur Respati Beach Hotel, Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taksu Sanur, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Havet ved stranden er lavvandet og roligt på grund af revet. På strandpromenaden er der barer og restauranter og mulighed for lidt shopping. Ngurah Rai internationale lufthavn ligger ca. en halv times kørsel fra hotellet.

Taksu Hotel ligger i grønne omgivelser, og værelserne er store og indrettet i en lys og moderne stil. Der er fire forskellige værelseskategorier og med størrelser fra 33 m2-101 m2. Nogle har egen balkon. Alle er udstyret med air condition, Wi-Fi, TV og minibar.

På fællesområderne bydes der på både voksen- og børnepool, restaurant og balinesisk spa. Der er mulighed for parkering. Personalet er behjælpelig med at arrangere aktiviteter, såsom at møde lokalbefolkningen, traditionel dans, vandsport og cykling.


Læs mere her
Taksu Sanur, Sanur Respati Beach Hotel, Sanur Griya Santrian, Sanur
Se kort

Respati Beach Hotel, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Hotellet er designet i en stil, der blander det moderne og det traditionelle, og er hyggeligt indrammet af en frodig have. Respati råder over 35 rummelige og lyse værelser i fire kategorier, nogle med havudsigt og tæt beliggenhed ved stranden og poolen. Alle værelser har privat balkon eller terrasse, satellit-tv, aircondition og minibar.

Nyd en middag på hotellets restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr samt indonesiske og vestlige retter.  Slap af ved det skønne pool-område og forkæl dig selv med en velgørende massage. Hotellet er ligeledes behjælpelig med udlejning af cykler og kajakker.
Læs mere her
Respati Beach Hotel, Sanur Griya Santrian, Sanur Puri Santrian, Sanur
Se kort

Griya Santrian, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by, tæt på gode restauranter, trendy caféer og små butikker. Hotellet har direkte adgang til Sanur stranden og den hyggelige strandpromenade som løber langs stranden i Sanur. De 98 værelser har aircondition, tv, telefon samt balkon/terrasse.

Hotellet har to restauranter, to swimmingpools, spaafdeling samt eget galleri. Hotellet tilbyder desuden kurser i yoga og balinesisk madlavning.
Læs mere her
Griya Santrian, Sanur Puri Santrian, Sanur The Pavilions, Sanur
Se kort

Puri Santrian, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Et eftertragtet og populært familiedrevet hotel beliggende ved stranden i Sanur. Hotellets roligende atmosfære gør, at du suges ind i den afslappede balinesiske stemning. Værelserne er pænt indrettet men flere faciliteter samt balkon/terrasse. De traditionelle bungalows er indrettet i en balinesisk stil med open-air badeværelse.

Hotellet har to swimmingpools, restaurant, bar spaområde samt mange vandsportsaktiviteter. Desuden er der mulighed for at spille billard, backgammon, skak og dart på hotelområdet og der er flere "fredfyldte oaser", hvor du kan slappe af med en god bog!
Læs mere her
Puri Santrian, Sanur The Pavilions, Sanur
Se kort

The Pavilions, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Dejlige private villaer, hvor du kan slappe af i tropiske omgivelser. Villaerne er af forskellig størrelse fra 1-3 soveværelser med egen privat indgang og tropisk have. Boligerne er pænt indrettede med aircondition, tv m/filmkanaler, dvd- og cd afspiller, telefon, et eksklusivt badeværelse med stort badekar, køkken med minibar og kaffe/te-faciliteter. Desuden er der privat soldæk med solsenge. 

Garden villaerne ligger ved en fælles swimming pool, mens Pool Villaerne har egen privat swimming pool. Naturligvis har alle villaerne butlerservice. Desuden restaurant, poolside café- og bar, fitnesscenter, spa- og massagecenter. Villaerne ligger i Sanur på Balis vestkyst, og der er ca. 3 minutters gang til nærmeste strand
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 2 - 4
Kuala Lumpur
Dag 4 - 5
Sandakan
Dag 5 - 7
Kinabatangan-floden, Sukau
Dag 7 - 8
Kota Kinabalu
Dag 8 - 15
Sanur
Dag 15 - 16
Hjemrejse

Dag 2 - 4

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad
  

Dag 1 Danmark – Malaysia

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs. 

Dag 2 Kuala Lumpur

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 

KL som byen populært kaldes er en pulserende millionby, en inspirerende blanding af det ferske, pæne Singapore og det hektiske, kaotiske Bangkok. Men på en positiv måde er det lykkedes at forene det britiske ”colonial style”, ”China Town” og ”Little India” med de moderne skyskrabere i glas og stål, så alle stilarter og kulturer går op i en højere enhed. En by der skal ses, føles, smages og opleves. 

Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost så for ligesom at få gang i kroppen igen efter den lange flyvetur kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte” Lake Gardes. Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).

Dag 3 Kuala Lumpur (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad er dagen til eventyr på egen hånd i storbyen. Ønsker I at deltage på en guidet byrundtur er dette også muligt – en oplagt tur for førstegangsbesøgende.

Turen starter netop der, hvor byens tid begyndte – ved sammenløbet mellem to floder til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen. Byrundturen bringer jer også til den smukke Sultan Abdul Samad-bygning og byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).

I KL findes der et utal af shopping centre. Det mest kendte shopping område er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi som også kaldes for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shopping centre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 

Jalan Petaling gaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 

Læs mere

Dag 4 - 5

Sandakan

Dag 4 Sandakan, Borneo (M)

I dag bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Kuala Lumpur. Herfra flyves der til Sandakan på Borneo, hvor vores lokale repræsentant vil sørge for transport til hotellet. Efter check in er resten af dagen til egne oplevelser. 


Læs mere

Dag 5 - 7

Kinabatangan-floden, Sukau

Dag 5 Kinabatanga-floden (M, F, A)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod regnskovslodgen ved Kinabatangan-floden. En tur på ca. 2½ time som går gennem Borneos landområder og små landsbyer. Undervejs stopper I ved Gomantong grotterne. For at nå frem til indgangen skal I på en ca. 15 minutters gåtur gennem regnskoven. Jeres lokalguide vil fortælle om grottens fauna heriblandt flagermusene, svalerne og krabberne, og den måde hvorpå de er med til at opretholde grottens økosystem og deres betydning for den lokale økonomi. Afhængigt af tidspunktet I er der, vil I kunne overvære, hvordan de lokale indsamler fuglereder ved hjælp af bambuspæle og stiger. 

Turen fortsætter til lodgen hvor I spiser frokost. Lodgen er smukt beliggende midt i regnskoven ved bredden af Kinabatangan-floden. Regnskovene omkring Kinabatangan-floden er et af naturens skatkamre, som rummer mindst 290 fuglearter og 60 arter af pattedyr, bl.a. vigtige bestande af asiatisk pygmæelefant, næseabe og orangutang. 

Sidst på eftermiddagen er der planlagt en flodsejlads, hvor I måske er heldige at spotte den særprægede næseabe, mens den falder til ro i trætoppene langs floden. 

Dag 6 Kinabatangan-floden (M, F, A)

I vågner ved gibbonabernes og næsehornsfuglenes kalden og allerede fra den tidlige morgenstund er der mulighed for enten af tage på en junglevandring eller sejltur op ad Kinabatangan-floden til Oxbow Lake – et naturskønt område, som er perfekt til at studere fugle.

Frokosten spiser I på lodgen, og herefter er der tid til at I kan slappe af og nyde de smukke omgivelser ind til eftermiddagens planlagte flodsejlads hvor den står på flere regnskovsoplevelser langs floden. Måske I er heldige at se en flok pygmæelefanter slukke tørsten i floden.


Læs mere

Dag 7 - 8

Kota Kinabalu

Dag 7 Kota Kinabalu (M, F)

Efter morgenmad tager I tilbage til Sandakan - en køretur på ca. 2½ time.
Med lidt held har I set orangutanger, når I har sejlet langs floden eller gået på opdagelse regnskoven, men de vilde orangutanger er truede og derfor også sky for os mennesker. Orangutanger lever kun på den indonesiske ø Sumatra og her på Borneo, og ingen ved helt præcist hvor mange, der er tilbage i den fri natur, men seneste skøn var omkring 50.000.

I dag er I dog sikre på at stå ansigt til ansigt med de kære dyr, som mennesket deler mere end 97 % af vores DNA med. Så deres øjne, ansigtsudtryk, gestik, adfærd og intelligens ligner vores. Det er også denne lighed, der danner baggrund for den indonesiske Dayak-stammes myte, der siger, at orangutanger er mennesker, som gemmer sig i træerne. Ordet "orangutang" betyder "skovens menneske" på Dayakkernes sprog.

Ved ankomst til Sandakan kører I til Sepilok Orangutang Rehabilitation Centre der er verdens største oplærings- og udsætningssted for forældreløse orangutanger. Inden I begiver jer ud i junglen, ser I en film om arbejdet med orangutangerne, og herefter kan I på tæt hold se, hvordan personalet fodrer de små rødhårede charmetrolde. Orangutangerne, som slet er ikke til at stå for, gør det svært at komme videre, men de næste oplevelser venter, og efter frokost er det tid til, at I flyver til Kota Kinabalu.

Kota Kinabalu er hovedstad i Sabah, en af Malaysias 13 delstater. Provinsen ligger på nordvestkysten af øen Borneo ud mod Det Sydkinesiske Hav og Tunku Abdul Rahman National Park på den ene side, og med det 4.095 meter høje Mount Kinabalu på den anden side. Selve byen har et myldrende folkeliv og en venlig befolkning af kinesisk, indisk, filippinsk, indonesisk og malaysisk oprindelse. Dertil kommer ca. 30 andre stammer, der lever rundt om i provinsen. KK, som Kota Kinabalu kaldes, har et broget folkeliv med markeder med alt fra træskærerarbejder til fødevarer, hvor man kan vælge og vrage mellem lokale specialiteter. Desuden findes et stort antal restauranter, barer og markeder for enhver smag og pengepung.

Ved ankomst til KK møder I vores lokale repræsentant som kører jer til hotellet.


Læs mere

Dag 8 - 15

Sanur

Dag 8 Sanur, Bali (M)

Det meste af dagen er fri til egne oplevelser i Kota Kinabalu, for flyet til Bali afgår ikke før først på aftenen.

Ønsker I at opleve andet end Borneos regnskov og dyreliv kan vi varmt anbefale en cykeltur uden for byen. Den første ca. 1½ times tid foregår med bus, men herefter er det så tid til at få rørt benene lidt. I får udleveret cykler og cykelhjælme, og i et roligt og behageligt tempo kører I så ellers på opdagelse i de landlige omgivelser. 

Turen går ad små støvede veje, over broer og langs gummiplantager. I besøger lokalbefolkningen i en af de små hyggelige landsbyer med træhuse. Her nyder I en kop kaffe og lokale specialiteter, hører om livet på landet, ser hvordan de bor, og hvordan de tapper gummi fra træerne. Cykelturen fortsætter lidt endnu og ender ved en flod, hvor I spiser frokost. Her er der også mulighed for at få en svalende dukkert i floden, så husk badetøjet. Det er en ganske let cykeltur på 15 kilometer ad mindre veje og stier, og alle der kan cykle kan deltage. Tempoet er stille og roligt med mange stop undervejs. Efter frokost kører bussen jer tilbage til hotellet, hvortil I ankommer midt på eftermiddagen.

Sidst på eftermiddagen hentes I på hotellet og kører til lufthavnen hvorfra I flyver til paradisøen Bali.

Ved ankomst til Bali sidst på aftenen møder I vores lokale repræsentant som kører jer til hotellet i Sanur. 

Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den 5 kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter og butikker i Sanur.

Dag 9-14 Sanur (M)

Efter en begivenhedsrig rundrejse med masser af regnskovsoplevelser og mange nye indtryk er det tid til at tilbringe dagene ved stranden på egen hånd. Ønsker I flere oplevelser og eventyr er der også mulighed for det. Tag fx på cykelture, kokkeskole, udflugt i jeeps, sejlture, få en spa behandlinger osv. Mulighederne er mange og for enhver smag.
Læs mere

Dag 15 - 16

Hjemrejse

Dag 15 Bali – Danmark (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til de smukke omgivelser, så tiden frem til afrejse fra hotellet kan evt. bruges på at få den sidste sol og en sidste svømmetur i havet eller poolen. Hen på eftermiddagen er der afrejse fra hotellet og transport til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor kan begynde.

Dag 16 Danmark

Ankomst til Københavns Lufthavn med kufferten fuld af minder fra en eventyrlig rejse til Borneos regnskove og dyreliv samt Balis palmestrande.


Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Malaysia

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Malaysia er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Vaccinationer mod leverbetændelse samt stivkrampe anbefales. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Er opholdet i Malaysia under 3 måneders varighed, kræves der ikke visum for danske statsborgere. Bemærk at passet skal være gyldigt i 6 måneder efter forventet hjemkomst. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Malaysia.

  Særlige forhold
  Der bruges 220-240 volt.


 • Under din rejse i Malaysia

  Drikkepenge
  Det er ikke almindeligt at give drikkepenge, restauranter opkræver ofte selv et gebyr på 10%.

  Valuta
  Malaysias møntfod er ringgit (MYR) . Du kan se den aktuelle kurs her. Valutaomregner

 • Før du rejser til Bali

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Indonesien er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Ved rejser på op til 4 uger anbefales det som et minimum at lade sig vaccinere mod difteri, stivkrampe (tetanus) og hepatitis A. Inden din rejse til Indonesien bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der er visumpligt ved indrejse i Indonesien. Du kan få turistvisum ved indrejse med 30 dages gyldighed ved fremvisning af gyldig returbillet. Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Kontakt altid Indonesiens ambassade/konsulat, da reglerne for pas og visum kan ændre sig med kort varsel. 

  Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Indonesien.

  Skatter
  Der betales udrejseskat på 150.000 IDR pr. person. Indenrigsrejser 40.000 IDR pr. person.

 • Under din rejse på Bali

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give lidt ekstra eller runde beløbet op på restauranter og hoteller, men ellers har indoneserne et afslappet forhold til drikkepenge. På større hoteller og restauranter tillægges der serviceafgift og skat.

  Mad og drikke
  Bali byder på verdensklasse gourmet oplevelser. På den lokale ”warung” finder du den eksotiske duft i luften som indbyder til kuriøse smagsoplevelser, men husk på at chili-peberen er en vigtig ingrediens i indonesisk madkultur. Nyd den smukke solnedgang fra stranden i Jimbaran, hvor du med tæerne i sandet kan spise friskfanget fisk. Kuta, Sanur, Seminyak og Ubud findes der mange gourmet restauranter, som byder på smagsoplevelser fra flere verdensdele. Det er billigt at gå ud og spise og drikke på Bali og det nærmeste spisested er aldrig langt væk. 
  Kulinariske oplevelser på Gili-øerne: Selvom Trawangan er en lille ø har den mange hyggelige restauranter og caféer, som byder på noget for enhver smag og pengepung. Fra sushi på Ryoshi til indisk på Persona eller fajitas på Tir Na Nog til ovnbagt pizza på Coral Beach. Friskfanget fisk og skaldyr serveres direkte fra grillen med udsigt ud over havet. Kan det blive mere eksotisk? Har du mod på at smage på de lokale specialiteter, kan den lokale ”warung” anbefales. Prøv Kikinovi eller Green Café som ligger ved art marked. Det er både billigt og supergodt.

  Valuta
  Møntfoden i Indonesien hedder rupiah (IDR). Medbring valuta i US-dollars eller euro. Du kan anvende dit Visa eller MasterCard de fleste større steder. Valuta kan veksles i større banker og vekselboder, men der kan forekomme snyd i boderne. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på IDR.

 • Før du rejser til Borneo

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Borneo er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Vaccinationer mod Difteri, Stivkrampe, Hepatitis A og Malaria anbefales. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Er opholdet på Borneo under 3 måneders varighed, kræves der ikke visum for danske statsborgere. Bemærk at passet skal være gyldigt i 6 måneder efter forventet hjemkomst. 
  Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Malaysia.

  Særlige forhold
  Der er 220 Volt. Medbring adapter.

 • Under din rejse på Borneo

  Drikkepenge
  Det er ikke almindeligt at give drikkepenge, restauranter opkræver ofte selv et gebyr på 10%.

  Valuta
  Borneos møntfod er ringgit (MYR) . Du kan se den aktuelle kurs her. Enkelte steder kan man også betale med USD eller Euro.
  Valutaomregner

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser