Ø-hop til Indonesiens tropeøer

Indonesien - Sanur, Lombok, Gili-øerne, Nusa Lembongan Island, Bali

 • Sanurs hyggelige og afslappede atmosfære
 • Senggigis brede og fredfyldte strande
 • Tropeparadiset Gili Air
 • Nusa Lembongans hvide sandstrande

Eventyrlig daseferie til Bali, Lombok, Gili Air og Nusa Lembongan

Ud for Balis kyst ses silhuetten af nogle af Indonesiens mange smukke tropeøer. Mange nøjes ved at dvæle ved synet fra strandkanten på Bali, mens få tager sig tiden til at tage på opdagelse på de smukke øer. 

Det har I nu muligheden for, for Profil Rejser har sammensat en unik rejse til de fire meget forskellige tropeøer Bali, Lombok, Gili Air og Nusa Lembongan, som dog har det til fælles, at de alle byder på en hyggelig og afslappet atmosfære, skønne hoteller, fredfyldte palmestrande og turkisblå vand.


Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Indonesien

Sanur, Lombok, Gili-øerne, Nusa Lembongan Island, Bali

13 nætter / 15 dage

fra kr. 10.435

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Gili-øerne Bali

Rejser til Gili-øerne

Ud for Lomboks nordvestligste kyst ligger 3 små koraløer, de såkaldte Gili Islands, omgivet af store koralrev. Gili Trawangan er den største af øerne og byder på alt, hvad du kan ønske dig på din rejse: turkisblåt hav, strand med det hvideste sand, svajende palmer, koralrev med kæmpe muslinger og fisk i alle regnbuens farver.
Læs mere
Gili-øerne Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Dagsprogram

Dag 2 - 5
Sanur, Bali
Dag 5 - 7
Sengiggi, Lombok
Dag 7 - 10
Gili Air
Dag 10 - 12
Nusa Lembongan
Dag 12 - 14
Sanur, Bali
Dag 15 - 16
Hjemrejse

Dag 2 - 5

Sanur, Bali

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad
  

Dag 1 Danmark – Indonesien

Afrejse fra Københavns lufthavn med kurs mod Bali. Undervejs er der mellemlanding og flyskifte.

Dag 2-5 Sanur, Bali

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder I vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre jer til hotellet i Sanur. Efter check in er dagene i Sanur på egen hånd. Slap fx af ved hotellets swimmingpool, gå en tur på stranden eller tag med på nogle af vores spændende udflugter.


Læs mere

Dag 5 - 7

Sengiggi, Lombok

Dag 5-7 Sengiggi, Lombok (M)

I bliver hentet på hotellet og kørt til båden som skal bringe jer til jeres næste destination, Sengiggi på Lombok. En sejltur på ca. 1 ½ time.

Selvom der ikke er langt imellem Lombok og Bali så er der alligevel stor forskel på de to øer. Hvor Bali er stormet fremad og har et relativt hektisk liv så er Lombok mere upåvirket af stress og jag. Her tager man tingene som de kommer og undgår helst de ting der stresser. Også befolkningen, kulturen og naturen er meget anderledes på Lombok hvor det bl.a. er muligt at opleve hinduistiske og muslimske ceremonier, frodige regnskove, ørkenlignende sletter og hvide strande, små landsbyer med de karakteristiske sasak-huse og en smilende befolkning som værner om nogle af øens gamle håndværkstraditioner.

Ved ankomst bliver I kørt til jeres hotel ved Sengiggi stranden og efter check in er resten af dagene til eventyr på egen hånd.

Strandområdet Senggigi er Lomboks mest populære feriested og består af en række mindre bugter og strande på en ca. ti kilometer lang strækning nord for Ampenan.  I Senggigi ”by” findes et større udvalg af forretninger, gode restauranter og barer. Husk også at nyde solnedgangen fra Senggigi over Lombok Strædet med det bjergrige Bali i horisonten. Det findes næsten ikke smukkere.


Læs mere

Dag 7 - 10

Gili Air

Dag 7-10 Gili Air (M)

Gili betyder “lille ø”, og Gili øerne nordvest for Lombok består af tre små, flade øer med indbydende sandstrande, svajende palmer og ikke ret meget andet – et rent barfods paradis.
Til gengæld er de omgivet af smukke koralrev, med bl.a. kæmpemuslinger og koralfisk i alverdens flotte nuancer, og omkring øerne er der også store chancer for at opleve havskildpadder, djævlerokker og andre havdyr.

Vi har valgt at inkludere en tur til Gili Air hvor atmosfæren er en god blanding af de to andre øer, Gili Meno og Gili Trawangan. Gili Air er ikke så hektisk som den populære Gili Trawangan, men der er en del flere aktiviteter, restauranter og barer end I finder på rolige Gili Meno. De fleste har åbent alle ugens dage, men alt lukker ved midnatstid. 

Gili Air er så til gengæld øen med den største lokale befolkning, som i modsætning til Gili Trawangan, også lever af andet end turismen. Inde på den lille ø dyrker de lokale landmænd kokosplantager, og ude ved kysten bor de hårdtarbejdende fiskere, og det er også her, I finder Gili øernes bedste strande – de er bredere og endnu mere hvide end de to andre øer.

I bliver kørt fra hotellet på Lombok til båden som skal sejle jer til Gili Air. Her bliver I hentet og kørt til hotellet. Efter check in er resten af opholdet til eventyr og oplevelser på egen hånd.


Læs mere

Dag 10 - 12

Nusa Lembongan

Dag 10-12 Nusa Lembongan (M)

Ca. 11 km. sydøst for Bali ligger øen Nusa Lembongan, i Badung strædet med sine blot 8 kvadratkilometer og 5.000 indbyggere. Denne lille paradisiske ø ligger langt fra hverdagens bekymringer og Sydbalis mere hektiske tempo.

Udover turisme, er en stor del af øens befolkning beskæftiget med at dyrke og høste tang, som tørres og eksporteres til hele verden, hvor det bl.a. bruges til kosmetik og medicinske produkter.
Lembongan er omringet af mangrovesumpe, palmer og hvide sandstrande. På øen er terrænet meget tørt, med vulkanske klipper og kaktusdækkede bakker. Her er stort set ingen biler, da det kræver en speciel tilladelse – kun havets brusen og til tider en knallert kan høres.

Den nordlige ende af øen er omkranset af mangrove skov, og den østlige side af øen er adskilt fra naboøen Nusa Ceningan af et lavvandet ”stræde”. Størstedelen af lokalbefolkningen bor i Lembongan Village, som ligger på den sydøstlige del af øen.

Livet på Nusa Lembongan er meget afslappet. Med kølige briser, begrænset trafik, små hoteller, ingen forurening eller stress samt noget af det klareste vand I kan finde, er der virkeligt mulighed for afslapning og forkælelse.

Det er muligt at leje cykler eller scootere for at komme rundt på øen. Udover afslapning og udforskning af øen, er der fantastiske forhold for surfing og ikke mindst snorkling og dykning da livet under vandet her er helt fantastisk.

I sejler fra Gili Air til Nusa Lembongan via Gili Trawangan. En tur med hurtigbåd på ca. fire timer.


Læs mere

Dag 12 - 14

Sanur, Bali

Dag 12-15 Sanur (M)

Efter nogle skønne dage til nogle af Indonesiens smukke tropeøer sejler I, i dag tilbage til Bali. En sejltur på ca. 30 minutter. 

Ved ankomst til Bali bliver I kørt til jeres hotel og efter check in er de sidste dage I på egen hånd kan gå på oplevelse i Sanur. Slap af ved hotellets swimmingpool eller på stranden, nyd en god middag, få en skøn spabehandling, lej en cykel eller tag med på nogle af vores udflugter.


Læs mere

Dag 15 - 16

Hjemrejse

Dag 15 Hjemrejse

Det meste af dagen er til at få den sidste sol og gøre de sidste souvenirindkøb inden I kører i lufthavnen hvor jeres hjemrejse for alvor kan begynde. I mellemlander og skifter fly undervejs.

Dag 16 Danmark


Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Birgitte, Natascha, Inger, Lars, Peter, Mark, Amadeus, Jesper

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.