Autentiske Bali og homestay

Indonesien - Bali

 • Bo hos lokal familie og oplev balinesernes hverdag
 • Bo i højlandet blandt rismarker og bjerge
 • Oplev den smukke natur på vandretur i junglen
 • Slap af på Sanurs palmestrande

Kom med på en 16 dages privat rundrejse, hvor I oplever at bo et døgn hos en lokal familie i en af Balis små landsbyer.

På denne rejse er der mulighed for at få nogle helt unikke og autentiske ferieminder med hjem. Ikke mindst fordi I skal bo en enkelt nat hos en lokal familie i en af Balis små landsbyer. 

I kommer helt tæt på lokalbefolkningens hverdag med tempelbesøg, arbejde i marken, indkøb på det lokale marked, balinesisk madlavning og øvrige gøremål. Rejsen byder dog også på nogle nætter på det vidunderlige Sanak Retreat, beliggende i Balis højland midt mellem rismarker og grønklædte bjerge. Inden disse unikke oplevelser starter rejsen med et par dage i kunstnerbyen Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. 

Balirejsen slutter med nogle afslappende dage under de svajende palmer på stranden i Sanur.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2017
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Indonesien

Bali

13 nætter / 16 dage

fra kr. 15.655

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Bali - 5 nætter

Autentiske Bali og homestay

Autentiske Bali og homestay

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Undervejs på bor I på gode hoteller - også på homestay, men her er indkvarteringen i et traditionelt, balinesisk hus med masser af atmosfære og hygge. Værelset har ikke aircondition, men eget privat bad med begrænset med varmt vand. Vi er af den overbevisning, at atmosfæren og beliggenheden opvejes af de manglende faciliteter. 

 • Ubud Alaya Resort, Deluxe værelse
 • Homestay Traditionelt balinesisk hus
 • Munduk Sanak Retreat, One bedroom bungalow

Læs mere her

Bali - 8 nætter

Besakih Beach Resort, Sanur Taksu Sanur, Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Besakih Beach Resort, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Familieejet resort der oser af charme og balinesisk gæstfrihed. Ligger perfekt midt i Sanur og med adgang til den smukke Sanur strand. Resortet består dels af rustikke balinesiske bungalower, 2-etages bygninger samt nogle særdeles charmende Lumbung hytter. Alle værelser/bungalower er indrettet i et miks af traditionel balinesisk stil blandet med et strejf af modne faciliteter og med egen terrasse/balkon.

Hotellet har et super hyggeligt poolområde med swimmingpools, børnepool og jacuzzi som ligger med udsigt til stranden og havet.
Læs mere her
Besakih Beach Resort, Sanur Taksu Sanur, Sanur Respati Beach Hotel, Sanur
Se kort

Taksu Sanur, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Havet ved stranden er lavvandet og roligt på grund af revet. På strandpromenaden er der barer og restauranter og mulighed for lidt shopping. Ngurah Rai internationale lufthavn ligger ca. en halv times kørsel fra hotellet.

Taksu Hotel ligger i grønne omgivelser, og værelserne er store og indrettet i en lys og moderne stil. Der er fire forskellige værelseskategorier og med størrelser fra 33 m2-101 m2. Nogle har egen balkon. Alle er udstyret med air condition, Wi-Fi, TV og minibar.

På fællesområderne bydes der på både voksen- og børnepool, restaurant og balinesisk spa. Der er mulighed for parkering. Personalet er behjælpelig med at arrangere aktiviteter, såsom at møde lokalbefolkningen, traditionel dans, vandsport og cykling.


Læs mere her
Taksu Sanur, Sanur Respati Beach Hotel, Sanur Griya Santrian, Sanur
Se kort

Respati Beach Hotel, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Hotellet er designet i en stil, der blander det moderne og det traditionelle, og er hyggeligt indrammet af en frodig have. Respati råder over 35 rummelige og lyse værelser i fire kategorier, nogle med havudsigt og tæt beliggenhed ved stranden og poolen. Alle værelser har privat balkon eller terrasse, satellit-tv, aircondition og minibar.

Nyd en middag på hotellets restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr samt indonesiske og vestlige retter.  Slap af ved det skønne pool-område og forkæl dig selv med en velgørende massage. Hotellet er ligeledes behjælpelig med udlejning af cykler og kajakker.
Læs mere her
Respati Beach Hotel, Sanur Griya Santrian, Sanur Puri Santrian, Sanur
Se kort

Griya Santrian, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by, tæt på gode restauranter, trendy caféer og små butikker. Hotellet har direkte adgang til Sanur stranden og den hyggelige strandpromenade som løber langs stranden i Sanur. De 98 værelser har aircondition, tv, telefon samt balkon/terrasse.

Hotellet har to restauranter, to swimmingpools, spaafdeling samt eget galleri. Hotellet tilbyder desuden kurser i yoga og balinesisk madlavning.
Læs mere her
Griya Santrian, Sanur Puri Santrian, Sanur The Pavilions, Sanur
Se kort

Puri Santrian, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Et eftertragtet og populært familiedrevet hotel beliggende ved stranden i Sanur. Hotellets roligende atmosfære gør, at du suges ind i den afslappede balinesiske stemning. Værelserne er pænt indrettet men flere faciliteter samt balkon/terrasse. De traditionelle bungalows er indrettet i en balinesisk stil med open-air badeværelse.

Hotellet har to swimmingpools, restaurant, bar spaområde samt mange vandsportsaktiviteter. Desuden er der mulighed for at spille billard, backgammon, skak og dart på hotelområdet og der er flere "fredfyldte oaser", hvor du kan slappe af med en god bog!
Læs mere her
Puri Santrian, Sanur The Pavilions, Sanur
Se kort

The Pavilions, Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Dejlige private villaer, hvor du kan slappe af i tropiske omgivelser. Villaerne er af forskellig størrelse fra 1-3 soveværelser med egen privat indgang og tropisk have. Boligerne er pænt indrettede med aircondition, tv m/filmkanaler, dvd- og cd afspiller, telefon, et eksklusivt badeværelse med stort badekar, køkken med minibar og kaffe/te-faciliteter. Desuden er der privat soldæk med solsenge. 

Garden villaerne ligger ved en fælles swimming pool, mens Pool Villaerne har egen privat swimming pool. Naturligvis har alle villaerne butlerservice. Desuden restaurant, poolside café- og bar, fitnesscenter, spa- og massagecenter. Villaerne ligger i Sanur på Balis vestkyst, og der er ca. 3 minutters gang til nærmeste strand
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Danmark - Bali
Dag 2 - 4
Ubud
Dag 4 - 5
Homestay
Dag 5 - 7
Sanak Retreat, Munduk
Dag 7 - 15
Sanur
Dag 15 - 16
Hjemrejse

Dag 1 - 2

Danmark - Bali

Dag 1 Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Københavns lufthavn med kurs mod Bali. Undervejs er der mellemlanding og flyskifte.


Læs mere

Dag 2 - 4

Ubud

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad
  

Dag 2 Ankomst til gudernes ø, Bali 

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået, møder I vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre jer til hotellet i Ubud i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk, beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by og både lokale og udenlandske kunstnere har suget til sig af den kreative atmosfære.  
Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

Dag 3 På egen hånd i kunstnerbyen Ubud (M)

Hele dagen er afsat til, at I kan søge jeres helt eget eventyr. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfarvej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, oplev det vestlige Bali på en dagsudflugt, eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange.Læs mere

Dag 4 - 5

Homestay

Dag 4 Balinesernes hverdag og livet på landet (M, F, A)

I bliver hentet af jeres lokalguide på hotellet og kursen sættes mod en af Balis små, fredelig og charmerende landsbyer, som byder på unikke oplevelser og traditionel, balinesisk levevis. Det siges, at landsbyen blev opført efter de balinesiske, hinduistiske principper ”Tri Hita Karana”, som afspejler harmoni og balance mellem menneske, natur og Gud.  Ved ankomst til landsbyen bydes I velkommen af jeres værtsfamilie, som I skal bo hos. 

Efter check in har I en unik mulighed for at opleve de lokales hverdag med et besøg i landsbyens lille, lokale tempel, gå en tur med i de omkringliggende rismarker, nyde en kaffepause med landsbybeboerne og ellers bare, på egen hånd, at gå rundt i landsbyen for at nyde stemningen og den gæstfrie atmosfære.

Indkvarteringen er i et traditionelt, balinesisk hus med masser af atmosfære og hygge. Værelset har ikke aircondition, men eget privat bad med begrænset med varmt vand. Vi er af den overbevisning, at atmosfæren og beliggenheden opvejes af de manglende faciliteter.


Læs mere

Dag 5 - 7

Sanak Retreat, Munduk

Dag 5 Morgentur på markedet, kokkeskole og transport til Munduk (M, F)

I dag er der mulighed for at få krydrede smagsoplevelser fra det, så godt som ukendte, balinesiske køkken, for i dag er der kokkeskole på programmet.
Kokkeskolen giver en fascinerende introduktion til de eksotiske ingredienser og en helt unik, kulinarisk oplevelse. I vil igennem dagen få indblik i, hvordan de forskellige madlavningsteknikker bruges. Hver opskrift, der tilberedes, ledsages af en let tilgængelig trin-for-trin beskrivelse. 

Programmet starter med et tidligt morgenbesøg på det lokale marked, hvor mange af ingredienserne købes, heriblandt krydderier, kød, kylling, kager samt friske fisk og skaldyr.  
Tilbage i køkkenet skal I lære om traditionel, balinesisk madlavning, inden I selv prøver kræfter med at skabe de autentiske smage helt fra bunden. Dagens program slutter med, at I kan nyde det færdige resultat.

Herefter er der afgang til den lille by Munduk. Den ligger fredfyldt i højlandet i et af Balis mest frodige områder omgivet af regnskov, vandfald, rismarker og kaffeplantager. Her, i disse smukke omgivelser, skal I bo de næste to nætter.

Dag 6 Vandretur i Balis frodige jungle eller afslapning på hotellet (M)

Ved solopgang skal I på en skøn vandretur i det frodige område, som omkranser hotellet. I løbet af dagen vil I se et lille tempel dybt inde i den uberørte jungle, I vil stoppe ved et udsigtspunkt, hvor I har en fantastisk panoramaudsigt til tvillingesøerne, I vil passere nogle af Balis ældste træer, nyde udsigten til Balis mindste sø, Danau Buyan, I vil sejle i kanoer og nyde en velfortjent frokost med udsigt over det frodige landskab, inden I returnerer til jeres skønne hotel.


Læs mere

Dag 7 - 15

Sanur

Dag 7 Gennem Balis smukke landskab til Sanurs palmestrande (M)

Efter morgenmad er der tid til at få de sidste oplevelser og indtryk med, inden I kører til strandhotellet i Sanur. Her er tiden til oplevelser på egen hånd med mulighed for at tage med på nogle af vores spændende ekstraudflugter.

Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter og butikker i Sanur. Et ideelt sted at slappe af med familien.

Dag 8-14 Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Oven på nogle begivenhedsrige dage med mange spændende og nye indtryk er de sidste dage på egen hånd i Sanur.
Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i et af byens mange Spa-steder, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen eller tag med på en af de ekstraudflugter, vi tilbyder.


Læs mere

Dag 15 - 16

Hjemrejse

Dag 15 Hjemrejse fra Bali

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og at få den sidste sol og varmet kroppen igennem, inden I begynder hjemrejsen til Danmark. 

Dag 16 Ankomst til Danmark


Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Bali

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Indonesien er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Ved rejser på op til 4 uger anbefales det som et minimum at lade sig vaccinere mod difteri, stivkrampe (tetanus) og hepatitis A. Inden din rejse til Indonesien bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der er visumpligt ved indrejse i Indonesien. Du kan få turistvisum ved indrejse med 30 dages gyldighed ved fremvisning af gyldig returbillet. Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Kontakt altid Indonesiens ambassade/konsulat, da reglerne for pas og visum kan ændre sig med kort varsel. 

  Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Indonesien.

  Skatter
  Der betales udrejseskat på 150.000 IDR pr. person. Indenrigsrejser 40.000 IDR pr. person.

 • Under din rejse på Bali

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give lidt ekstra eller runde beløbet op på restauranter og hoteller, men ellers har indoneserne et afslappet forhold til drikkepenge. På større hoteller og restauranter tillægges der serviceafgift og skat.

  Mad og drikke
  Bali byder på verdensklasse gourmet oplevelser. På den lokale ”warung” finder du den eksotiske duft i luften som indbyder til kuriøse smagsoplevelser, men husk på at chili-peberen er en vigtig ingrediens i indonesisk madkultur. Nyd den smukke solnedgang fra stranden i Jimbaran, hvor du med tæerne i sandet kan spise friskfanget fisk. Kuta, Sanur, Seminyak og Ubud findes der mange gourmet restauranter, som byder på smagsoplevelser fra flere verdensdele. Det er billigt at gå ud og spise og drikke på Bali og det nærmeste spisested er aldrig langt væk. 
  Kulinariske oplevelser på Gili-øerne: Selvom Trawangan er en lille ø har den mange hyggelige restauranter og caféer, som byder på noget for enhver smag og pengepung. Fra sushi på Ryoshi til indisk på Persona eller fajitas på Tir Na Nog til ovnbagt pizza på Coral Beach. Friskfanget fisk og skaldyr serveres direkte fra grillen med udsigt ud over havet. Kan det blive mere eksotisk? Har du mod på at smage på de lokale specialiteter, kan den lokale ”warung” anbefales. Prøv Kikinovi eller Green Café som ligger ved art marked. Det er både billigt og supergodt.

  Valuta
  Møntfoden i Indonesien hedder rupiah (IDR). Medbring valuta i US-dollars eller euro. Du kan anvende dit Visa eller MasterCard de fleste større steder. Valuta kan veksles i større banker og vekselboder, men der kan forekomme snyd i boderne. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på IDR.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Natascha, Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser