Alila Ubud, Ubud

Indonesien - Bali

  • Luksusresort beliggende smukt på bjergside
  • 10 min. fra kunstnerbyen Ubud
  • Smuk udsigt til naturen fra værelser og villaer
  • Gourmetrestaurant, lækker infinity-pool og dejlig spa
;

Dejligt resort med flot indretning og skøn udsigt

Et dejligt luksus resort med en uovertruffen beliggenhed på en bjergside 10 min. udenfor kunstnerbyen Ubud mellem risterrasser og med floden Ayung River flydende nede i dalen og udsigt mod trætoppe og bjergskråninger så langt øjet rækker. De 56 værelser er fordelt på to niveauer, hvor superior værelser ligger på øverste etage med balkon og frit udsyn til den fantastiske natur, og deluxe værelser som ligger i underetagen med egen terrasse samt udendørs badeværelse.

Desuden er der otte elegante villaer som er særdeles smagfuldt indrettet og naturligvis med alle tænkelige faciliteter, som et luksusressort ellers byder på.

Hotellet har en dejlig gourmet restaurant, samt en i særklasse lækker infinity-pool med udsigt ud over bjergene. Vi kan varmt anbefale behandlinger i deres Mandara Spa - et par timer her og du vil føle dig som et helt nyt menneske. Der tilbydes også mountainbike og trekkingture.

Læs mere

Hoteloverblik

Rejseforslag med hotellet

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter, Inger, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.