Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Cambodia

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Cambodia.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Cambodia.

Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Tuol Sleng-museet & De Røde Khmerer | Phnom Penh

Turen går først til Tuol Sleng-museet, som er et grumt minde om den terror, der herskede for ikke så længe siden under det bestialske Khmer Rouge-styre.
Dengang var det tidligere gymnasium fængsel og torturkammer under navnet S-21. Mere end 14.000 mennesker blev slået ihjel her, og kun yderst få af de indsatte overlevede den brutalitet, de Røde Khmerer udøvede på sin egen befolkning i revolutionens navn. Turen fortsætter lidt ud af byen, hvor de såkaldte Killing Fields ligger. Dette sted blev brugt som henrettelsessted for fangerne fra S-21, og er i dag et vidnesbyrd på det folkemord, der fandt sted i sidste halvdel af 1970´erne. Her er der mulighed for at gå rundt mellem de nu tomme massegrave og de informerende skilte, der meget nøgternt beskriver, hvad der er foregået netop her.

Denne udflugt er præget af en lidt trykket stemning, men er også vigtig for at forstå, hvad der senere skete i landet samt det meget langvarige forsøg på at stille bødlerne til ansvar.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 14.00

Voksen fra kr. 150
Barn fra kr. 150