Cambodia

 • Rejsetid

  14 - 16 timer

 • Bedste årstid

  November - maj

 • Tidsforskel

  +6/+7 timer

Rejser til Cambodia

En rejse til Cambodia byder på unikke rejseoplevelser for alle. Hos Profil Rejser kan vi hjælpe dig med at tilrettelægge den ultimative rejse til Cambodia ud fra dine ønsker og rejsedrømme.
Modtag et tilbud til Cambodia Se alle rejser til Cambodia

Rejs til Cambodia og oplev et land, der besidder flere utrolige kultur- og naturskatte, samt hovedattraktionen; det mange hundrede år gamle tempelkompleks, Angkor Wat, der dækker et enormt område dybt inde i junglen. Mange forbinder Cambodia med det frygtede Khmer Rouge regime, men heldigvis er den mørke tid forbi. I dag vil du blive mødt af et venligt og gæstfrit folkefærd.
Historisk set er Cambodia et af de mest spændende lande i Asien, og blandt de største rejseoplevelser du kan få. Engang så mægtigt, siden ganske slettet af landkortet. Nu tæller Cambodia igen blandt de største rejseoplevelser, du kan få.

Her lagde Khmer-kongerne kimen til at højt udviklet storrige, der mellem det 7. og 14. århundrede blomstrede og bredte sig langt udover det område, der i dag kendes som Indokina og Thailand. Khmer-kongernes mægtige hovedstad, Angkor Wat er ganske enkelt mageløs, og umærkeligt gennemstrømmes du af stedets helt specielle atmosfære. Når du først har oplevet dette fabelagtige monument, glemmer du det aldrig. 

Angkor Wat er i sig selv rigelig grundt til at rejse til Cambodia, men landet har meget mere at byde på. Hvor Tonle Sap- og Mekong-floderne løber sammen ligger landets hovedstad, Phnom Penh, med fantastiske, guldbelagte templer og prangende pagoder, brede boulevarder og flotte palæer. Mange forbinder Cambodia med det frygtede Khmer Rouge regime, men heldigvis er den mørke tid forbi. I dag kan du opleve bl.a. Khmer-folkets kultur i de mange spændende museer i Phnom Penh. 

De fleste vælger den oplagte mulighed at kombinere et besøg i Cambodia med badeferie under Thailands palmer og får på denne måde det bedste fra begge steder.

Læs mere

Top oplevelser

Cambodia

 1. 1

  Cykeltur til Angkor templerne

 2. 2

  Sejltur og flydende landsbyer

 3. 3

  Udforsk Siem Reap på ATV

 4. 4

  Killing Fields og Tuol Sleng

 5. 5

  Phnom Penh set fra en cykeltaxi

;

Anbefalet til dig

Vil du til Cambodia?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.