Burmas klassiske højdepunkter

Burma -

 • Yangon med levn fra den britiske kolonitid
 • Tempelsletten ved Bagan - større end Angkor Wat i Cambodia
 • Fantastisk udsigt over Mandalat fra Mandalay Hill
 • Inle-søen, hvor fotomotiverne står i kø for at blive forevigtet

Oplev Burmas absolutte højdepunkter på denne fantastiske rundrejse. Du besøger bl.a storbyen Yangon, pagoderne ved Bagan, berømte Mandalay og den smukke Inle-sø med flydende samfund.

Yangon – Bagan – Mandalay - Inle – Yangon

Få Burma helt ind under huden med nogle dage i Yangon med Shwedagon pagoden, fantastiske Bagan med de mange imponerende pagoder, berømte Mandalay og Inle-søen med flydende have og "ben-roere" i små træbåde.

Denne rundrejse inkluderer de største attraktioner i det unikke land. Start i Yangon hvor du bl.a. besøger den spektakulære og guldbelagte Shwedagon pagode og ser levn fra den britiske kolonitid i form af velbevarede kolonibygninger.
 
Fortsæt til fantastiske Bagan og "The City of Four Million Pagodas" - et område på mere end 40 km2. Tempelslettet udgør et imponerende syn, der af mange betegnes som større end Angkor Wat i Cambodia.
 
Turen går videre til landets næststørste og berømte by, Mandalay, med flotte klostre og pagoder. Fra Mandalay Hill har du en fantastisk udsigt over byen og området, og et besøg her når solen går ned er et absolut "must".

Til sidst besøges Inle-søen, hvor fotomotiverne står i kø for at blive forevigtet. Du skal naturligvis på bådudflugt og opleve de store flydende haver og marker, og se bønderne sejle mellem dem i små træbåde. Oplev det forunderlige syn af de lokale fiskere, der roer deres både på en helt speciel måde - de såkaldte "ben-roere". 

Undervejs oplever du også landets specielle sjæl og charme, bl.a. i mødet med den lokale befolkning - og måske bliver det i virkeligheden dit stærkeste og bedste ferieminde fra Burma.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN

Burma

7 nætter / 9 dage

fra kr. 18.380

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 2
Yangon
Dag 3 - 4
Bagan
Dag 5
Mandalay
Dag 6 - 7
Inle
Dag 8 - 9
Yangon

Dag 2

Yangon

Dag 1 - København

Afrejse København med kurs mod Yangon.

Dag 2 - Ankomst til Yangon

Ankomst til Yangons internationale lufthavn hvor du bydes velkommen af vores erfarne engelsktalende guide, som ledsager dig til hotellet. Herefter er resten af dagen til fri disposition.

Yangon er Burmas største by og var landets hovedstad fra 1885 frem til 2005, hvor styret flyttede statsadministrationen nogle hundrede kilometer nordpå til byen Pyinmana. Yangon byder på store kontraster med moderne storbyliv side om side med buddhistiske pagoder og engelsk koloniarkitektur.

Sidst på eftermiddagen anbefaler vi et besøg ved ét af verdens mest imponerende monumenter og symbolet på Burma, den guldbeklædte Schwedagon pagode. Pagodens gyldne stupa (buddhistisk spir) udgør hjertet i Myanmar. Pagoden menes at være 2.500 år gammel, og den centrale stupa er omgivet af dekorerede bygninger og statuer. Der er altid mange lokale, der beder og ofrer ved pagoden, så tag dig god tid til at betragte sceneriet. Nyd solnedgangen ved pagoden før du returnerer til hotellet. Overnatning: Summit Park View eller hotel af lignende standard.

Læs mere

Dag 3 - 4

Bagan

Dag 3 - Yangon - Bagan (Morgenmad)

Tidlig morgenmad på hotellet efterfulgt af transport til lufthavnen for flyafgang til Bagan (flyvetid 1 time og 20 min.). Efter ankomst til Bagan besøges det livlige og farverige marked i Nyaung Oo. Indsnus stemningen og lad dig måske frist af nogle af de mangeeksotiske tilbud. 

Bagan er først og fremmest kendt for sine tusindvis af pagoder og templer spredt ud over et stort område – et sjældent syn og et smukt landskab. Resten af dagen er afsat til at besøge de vigtigste pagoder og templer i Bagan, og første stop er Shwezigon pagoden, som blev bygget af Kong Anawrahta i det tidlige 11. århundrede. Fortsæt til Ananda templet, et hvidkalket mesterstykke af Mon arkitektur med fire stående buddhaer, og det nærliggende kloster med de smukke, velbevarede mure fra det 18. århundrede. Besøg også Thatbinnyu templet dateret tilbage til år 1144 og Sulamani templet. Herefter er der transport til hotellet hvor du efter check-in har tid til et par timers afslapning. 

Om eftermiddagen besøges Myingabar landsbyen hvor du kan se fantastiske lakarbejder, som er ét af Myanmars mest skattede håndværk. Fortsæt til Damayangyi templet og oplev en herlig tur i hestevogn til Sunset templet. Overnatning: Arienmadar Hotel, Bagan Thande eller Bagan Hotel River View. 

Dag 4 - Bagan - Mt. Popa - Bagan (Morgenmad)

Valgfri ballontur over Bagan mod tillæg på USD 280 pr. person.

I dag har du tidligt om morgenen en enestående mulighed for en fantastisk udsigt over det gamle kongedømme og det enorme tempelområde i Bagan i en varmluftsballon, dog er den valgfrie ballontur ikke inkluderet i prisen, men mod tillæg på USD 280 pr. person. Ballonturen giver dig en enestående chance for at se Bagan fra fugleperspektiv, hvis vinden tillader det, og ved landingen pakkes ballonen samme af det erfarne team, men du nyder et glas champagne eller to. Det verdensberømte arkæologiske område i Bagan er kendt for sine fantastiske solopgange, som også kan nydes fra toppen af et af monumenterne. Der returneres til hotellet og en velfortjent morgenmad. 

Næst på dagens program er en køretur på en times tid til Mt. Popa, og undervejs får du et lille indtryk af bøndernes nøjsomme liv. Mt. Popa siges at være det hellige hjem for Nats (buddhistiske ånder), og området er nu erklæret for nationalpark. På toppen af en stejl klippe ligger et malerisk kompleks af klostre, pagoder og helligdomme, som du kan bestige klippen ad en snoet vej. På turen tilbage til Bagan kan du besøge nogle af landsbyerne i området. Når solen går ned sidst på dagen skal kan du nyde en skøn sejltur om bord på en flodbåd. Overnatning: Arienmadar Hotel, Bagan Thande eller Bagan Hotel River View.

Læs mere

Dag 5

Mandalay

Dag 5 - Bagan - Mandalay - Amarapura - Ava - Mandalay (Morgenmad)

Efter morgenmad på hotellet er der afgang til lufthavnen for fly til Mandalay (30 min. flyvetid). Ankomst til Mandalay – den sagnomspundne by som kendetegnes ved sin helt specielle historie og storhed. Dagens første stop er ved den gamle kongeby, Amarapura og verdens længste og mere end 200 år gamle teaktræsbro, U Bein. Fortsæt til Mahagandayon klostret og se derefter håndvævede og farverige silkeprodukter bliver fremstillet. Fortsæt til den kongelige hovedstad, Inwa, besøg det imponerende kloster Maha Aungmye Bonzan og slut af ved Bargayar klostret, som er berømt for sine udsmykninger og træudskæringer. Efter en spændende dag fuld af indtryk og oplevelser køres til hotellet i Mandalay. Overnatning: Mandalay City hotel eller Mandalay Swan.

Læs mere

Dag 6 - 7

Inle

Dag 6 - Mandalay - Heho - Nyaung Shwe Jetty - Inle (Morgenmad)

Morgenmad på hotellet med efterfølgende transport til lufthavnen og flyet til Heho (flyvetid 30 min.). Efter ankomst til Heho er der cirka en times kørsel til Nyaung Shwe bådbroen ved Inle søens bred. Inle søen er specielt berømt for sine unikke ben-roere, der har udviklet en speciel teknik, hvor de står på det ene ben og roer med det andet. Søen ligger i de mest fantastiske naturomgivelser i Shan-staten og anses af mange for værende det mest spændende og seværdige område af Myanmar. Her befinder du dig i 900-1000 meters højde. 

Efter check-in på hotellet sejler du igen med båd til midten af Inle søen. Her gemmer Phaung Daw Oo pagoden på fem guldbelagte buddhafigurer, og stedet er det helligste område i den sydlige del af Shan-staten. Oplev dagligdagslivet i de flydende landsbyer og se de unikke flydende haver, hvor der på fantastisk vis dyrkes frugt og grøntsager. Se også traditionelt håndværk – silkevævning og en grovsmedebutik. Gør til sidst stop ved Ngaphechaung klostret – lokalt kendt som ”De hoppende kattes kloster” – og du ser naturligvis årsagen til navnet. Overnatning: Hupin Kaung Dai Resort eller Paradise Resort. 

Dag 7 - Inle - Inn Dein - Inle (Morgenmad)

Nyd en dejlig morgenmad på hotellet. Derefter byder dagen på endnu en bådudflugt på Inle søens blå spejl. Her oplever du bl.a. de berømte ben-roeres typiske flydende haver, lokale fiskemetoder, landsbyliv og smukke naturscenerier. Besøg også et af de livlige markeder i området, hvor lokale stammefolk sejler til for at handle. Derefter bringer en båd dig til søens vestlige bred, hvor en trappesti fører til det godt kamuflerede og uberørte Inn Dein pagode kompleks. Sidst på dagen returneres til hotellet i tide til at nyde det smukke syn af solen der går ned bag de grønne Shan-bjerge, mens den spejler sig i søen blanke overflade. Overnatning: Hupin Kaung Dai Resort eller Paradise Resort.

Læs mere

Dag 8 - 9

Yangon

Dag 8 - Inle - Nyaung Shwe Jetty - heho - Yangon (Morgenmad)

Morgenmad på hotellet. Herefter transport til lufthavnen og flyet til Yangon (1 time og 20 min. flyvetid). Tilbage i Yangon skal du på byrundtur med bl.a. besøg ved Chauk Htat Gyi pagoden med den store, hvilende buddha og Karaweik Royal Barge, som udgør et populært fotomotiv. Over middag er der transport til hotellet for check-in. Om eftermiddagen kan du shoppe på Bogyoke markedet (også kaldet Scotts marked) med hundredvis af boder, hvorfra der sælges mad-, tøj-, håndværk- og smykkesten. Vær opmærksom på, at markedet er lukket hver mandag og på officielle helligdage. Besøg evt. også nogle af de mange små boghandlere i gaderne omkring markedet. 

Om aftenen anbefaler vi en spadseretur i centrum af Yangon, der emmer af britisk kolonitid, og du bør også besøge det farverige og eksotiske frugtmarked. Overnatning: Summit Park View eller hotel af lignende standard. 

Dag 9 - Yangon - København

Morgenmad på hotellet. Herefter er dagen til fri disposition indtil du køres til lufthavnen hvorfra hjemrejsen begynder.

Dag 10 - Ankomst til København

Ankomst København.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser