Kenya safari & Zanzibar badeferie

Kenya - Zanzibar, Lake Nakuru Nationalpark, Masai Mara, Lake Naivasha

 • Safari i Aberdares ved Lake Nakuru og Lake Naivasha
 • Hotel tæt på vand- og salthul, hvor dyrene kommer døgnet rundt
 • Enestående Masai Mara, måske Afrikas mest dyrerige område
 • Seks dages badeferie på den smukke ø, Zanzibar

Fem dages safari med store dyre- og naturoplevelser. Start i Aberdares med ophold på hotel Treetops, der ligger lige ved et vand- og salthul, hvor dyrene kommer døgnet rundt, Fortsæt safarien til Lake Nakuru og Lake Naivasha og slut af i verdensberømte Masai Mara. Flyv derefter til den smukke ø, Zanzibar, hvor du har seks dages afslappende badeferie på et hyggeligt hotel.

En rejse med 5 dages oplevelsesrig safari efterfulgt af 6 dages badeferie på krydderi-øen, Zanzibar. En safari i Kenya er fuld af oplevelser, der går lige i blodet, og herefter er det tid til at fordøje alle indtrykkene på Zanzibars kridhvide strande.

Én af vores bedst sælgende safarier er denne 5-dages safari til Aberdares, Lake Nakuru, Lake Naivasha og Masai Mara. Rejsen starter med besøg i Aberdarebjergene og hotellet, Treetops. Hotellet ligger ved et vand- og salthul, hvor dyrene kommer døgnet rundt for at slukke tørsten og slikke salt. Herefter fortsætter turen ind i verdens længste gravsænkning, Great Rift Valley, til de smukke søer Lake Nakuru og Lake Naivasha. Safarien slutter i verdensberømte og enestående Masai Mara, som måske er Afrikas mest dyrerige område.

På en safari står du tidligt op, for dyrene er mest aktive i dagens første timer. Efter morgenens safari vender du først på formiddagen enten tilbage til lodgen eller fortsætter til næste park eller reservat og sidst på eftermiddagen er det atter tid til flere spændende vildtoplevelser. Du har således hele dagen til oplevelser, og det kan være svært at tælle alle de dyr, du på en enkelt dag kan indfange med kameraet. 

Efter de store naturoplevelser afrundes rejsen med 6 nætter på Zanzibar som lokker med kridhvide strande. Vælg mellem forskellige hoteller som hver i sær har sin egen charme og skønne beliggenhed.

Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN

Kenya

Zanzibar, Lake Nakuru Nationalpark, Masai Mara, Lake Naivasha

10 nætter / 11 dage

fra kr. 21.165

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Lake Nakuru Nationalpark Masai Mara

Rejser til Lake Nakuru Nationalpark

150 kilometer nordvest for Nairobi i Kenyas højland ligger Lake Nakuru, der er 188 km2 stor. Det er en sodasø, som flere af Rift Valleys søer, og det giver dyr og fugle ekstreme livsbetingelser.
Læs mere
Lake Nakuru Nationalpark Masai Mara Lake Naivasha

Rejser til Masai Mara

En rejse til Masai Mara er en rejse til masaiernes land, den storslåede slette mellem Victoriasøen i vest og Rift Valley i øst. Reservatet ligger kun 270 km fra Nairobi i forlængelse af de berømte Serengeti sletter i Tanzania. Dyrene vandrer frit mellem de to lande og reservater. Landskabet består mest af åben græsslette og gennemstrømmes af Mara-floden.
Læs mere
Masai Mara Lake Naivasha

Rejser til Lake Naivasha

Lake Naivasha er en ferskvandssø beliggende i Great Rift Valley ca. 2 timers kørsel nordvest for Nairobi. Søen ligger smukt med udsigt til de grønne skråninger på de omkringliggende bjerge. Det er et frodigt område, hvor du også finder en del blomster plantager. Ved Lake Naivasha slapper du af i smukke omgivelser. Dyrene kommer ganske tæt på lodgene, så ofte kan du se giraffer og antiloper fra lodgens område.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 6 nætter

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar Matemwe Beach Village
Billigste hotelmulighed
Se kort

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Dette pragtfulde og meget populære hotel har en uovertruffen beliggenhed i en stor tropisk have ved den skønne strand Bwejuu. Rejsemagasinet Conde Nast har kåret Bwejuu stranden på øens østkyst som værende blandt verdens 30 bedste strande. Hotellet er familieejet og –drevet, og gæster oplever her en eksotisk og personlig atmosfære og service. Møbler og kunsthåndværk er fremstillet specielt til hotellet af lokale håndværkere, og i blandt er der antikviteter fra øen. 

De 70 værelser er holdt i lyse toner med skønne silkestoffer og mørke træsorter. Alle har aircondition, loftsvifte, køleskab, værdiboks, hårtørrer og stor terrasse til den dejlige have eller med udsigt til stranden og havet. Hotellet tilbyder mange faciliteter og aktiviteter, bl.a. fire restauranter, tre barer, swimmingpool, spa, yoga og meditation, tennisbane, fitness center, vandsportscenter, dykkercenter og cykler.
Læs mere her
Breezes Beach Club & Spa Zanzibar Matemwe Beach Village Z Hotel
Se kort

Matemwe Beach Village

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Det første syn, der møder én, når man ankommer til Matemwe Beach er den lange, hvide sandstrand med de mange, slanke kokospamler og Det indiske Oceans azurblå bølger. Det lille strandhotel, Matemwe Beach Village, har blot 17 værelser, alle på én gang minimalistisk og individuelt indrettede med en afslappet og ’laid back’ atmosfære. Værelserne har eget bad og er placeret i palmetækte hytter beliggende blandt slanke palmer og smukke ironwood-træer kun få meter fra stranden. 

Hotellet er af god standard med personlig betjening og en hyggelig atmosfære. Er man til verdenen under havet, er Matemwe Beach Village næsten et ’must’ – lige ud for stranden ligger den verdensberømte Mnemba Atol med sine fantastiske koraller, og hotellet har en femstjernet IDC PADI dykkerskole. Ønsker man at opleve, hvorfor Zanzibar er kendt som ’Spice Island’, kan man komme på en udflugt til en af øens krydderiplantager.
Læs mere her
Matemwe Beach Village Z Hotel Neptune Pwani Beach Resort & Spa
Se kort

Z Hotel

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Z er et charmerende boutique hotel ved en dejlig lille strand i Nungwi på Zanzibars nordligste spids. Beliggenheden på et klippefremspring gør, at der fra hovedparten af hotellet er en fantastisk udsigt over Det indiske Ocean. Desuden er der direkte adgang til stranden med pudderblødt sand, og her ligger flere lokale restauranter og barer. Hele hotellet er renoveret i sommeren 2014 og stilen er moderne med charmerende strejf af lokalt design og kunsthåndværk.
 
De 40 værelser er lyse og indbydende med faciliteter som aircondition, fladskærm TV, iPod docking station, minibar, værdiboks, WiFi og møbleret balkon/terrasse med udsigt til havet eller haven.
 
Hotellets restaurant og bar er opført på pæle over havet og byder på betagende udsigt. I restauranten serveres bl.a. ”alt godt fra havet”, og i baren kan du nyde en eksotisk cocktail og den smukke solnedgang. I den frodige have ligger swimmingpoolen, og herfra er der naturligvis også udsigt til oceanet og livet på stranden. Desuden har hotellet en dejlig spa og er gerne behjælpelig med reservation af snorkel- og dykkerture samt udflugter på havet eller rundt på øen. 
Hotellet er specielt velegnet for par, der ønsker at være tæt på det lokale liv.
Læs mere her
Z Hotel Neptune Pwani Beach Resort & Spa
Se kort

Neptune Pwani Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Et indbydende førsteklasses All Inclusive resort ved den dejlig Kiwengwa strand i øens nordøstlige del. Et perfekt valg hvis du ønsker et resort med All Inclusive i hele 5 ud af 6 restauranter. Desuden får du her et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter og ophold i smukke omgivelser. Resortet er spredt over et stort, åbent område med blomster, buske og slanke, vajende palmer.

De 154 værelser ligger i 2-etagers stråtækte bungalower og har enten fantastisk havudsigt eller ligger tæt ved den lange, hvide sandstrand. Alle værelser er rummelige og holdt i varme, brændte farver og indretningen afspejler på smuk vis den lokale kultur med lokalt producerede møbler og kunst.

Resortet tilbyder hele 6 forskellige restaurater hvoraf de 5 er med i All Inclusive konceptet. Desuden tilbyder hotellet to barer, skønt spa, forskellige land- og vandsports aktiviteter, daglig underholdning samt udflugter til lands og til vands. Slap af ved et af de to dejlige poolområder eller mellem palmerne ved stranden og med udsigt til Det indiske Oceans changerende, blå farvetoner. Der er 45 km til hhv. hovedbyen Stonetown og lufthavnen.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 2
Aberdares
Dag 3
Lake Naivasha
Dag 4 - 5
Masai Mara
Dag 6 - 12
Zanzibar

Dag 2

Aberdares

Dag 2 - Nairobi - Aberdares

Ved ankomsten til Nairobis Internationale Lufthavn bliver I mødt og kørt til Somak Safari Lounge, hvor I kan blive frisket lidt op og få en let morgenmad, mens I bliver 'briefet' om turen. Herefter venter safarivognen, og I kører mod nord gennem frodige landbrugsområder til det skønne hotel Outspan i kolonistil, hvor I spiser frokost. Her efterlader I det meste af bagagen og tager kun en "overnight bag" med op i Aberdarebjergene til hotellet Treetops. Hotellet ligger ved et vand- og salthul, hvor dyrene kommer døgnet rundt for at drikke af vandet og slikke af saltet. Mens I slapper af på hotellet kan I holde øje med disse huller fra hotellets observationsplatforme. Aftensmad og overnatning på Treetops hotel.

Læs mere

Dag 3

Lake Naivasha

Dag 3 - Aberdares - Lake Nakuru – Lake Naivasha

Næste morgen kører I ned til Hotel Outspan, hvor I spiser en god morgenmad og henter resten af jeres bagage. Herefter fortsætter turen ind i Great Rift Valley - verdens største gravsækning - til Lake Nakuru National Park, som ligger i højlandet 150 km nordvest for Nairobi. Efter frokost tager I på safarikørsel i den meget smukke nationalpark med 4 af de Big Five dyr. Grundet parkens realtivt lille størrelse findes her ingen elefanter, men til gengæld er det ét af de bedste steder i Østafrika at se både sorte og hvide næsehorn. 

Lake Nakuru er 188 km2 stor. Det er en sodasø, ligesom flere af Rift Valleys søer, og det giver dyr og fugle ekstreme livsbetingelser. Vandet er stærkt alkalisk, og temperaturen ofte meget høj. Kun særlige organismer kan leve under sådanne forhold, dvs. blågrønne alger og mikroskopiske krebsdyr, der er hovedernæring for de store fuglebestande, der holder til ved den blågrønne sø. Søen har i mange år været kendt for sin ernorme bestand af flamingoer, men da antallet af fugle afhænger meget af vandstanden i søen, kan bestanden variere særdeles meget fra år til år.

Området omkring søen er græssavanne med spredt akacie bevoksning, og et besøg i Lake Nakuru Nationalpark er en utrolig oplevelse, som man ikke behøver at være ornitolog for at værdsætte. 

Efter safarikørslen fortsættes til Lake Naivasha Country Club for aftensmad og overnatning.

Læs mere

Dag 4 - 5

Masai Mara

Dag 4 - Lake Naivasha - Masai Mara 

Efter en tidlig morgenmad kører I mod syd til verdensberømte Masai Mara, hvor I ankommer til frokost på jeres lodge, Keekorok Lodge. Om eftermiddagen tager I på safarikørsel i den enestående nationalpark. 

En rejse til Masai Mara er en rejse til masaiernes land, den storslåede slette mellem Victoriasøen i vest og Rift Valley i øst. Reservatet ligger kun 270 km fra Nairobi i forlængelse af de berømte Serengeti sletter i Tanzania. Dyrene vandrer frit mellem de to lande og reservater. Landskabet består mest af åben græsslette og gennemstrømmes af Mara-floden. Masai Mara er det eneste reservat i Kenya, hvor det stadig er tilladt at køre fra sporet for at komme tættere på vildtet. Her i Masaiernes land kan du ud over de mange dyr møde de kvægvogtende masaier, der beskytter deres hjord og skuer ophøjet ud over landet. 

Selve reservatet er delt op i en indre og en ydre zone. Den indre zone på 500 km2 fungerer som nationalpark. Det betyder blandt andet, at man ikke kan bo her permanent, men der ligger dog adskillige lodges. I den ydre zone bor masaierne, og deres kvæg græsser her. Det er i Masai Mara, at du i august- september kan overvære det fantastiske drama, der udspiller sig, når op mod to mio. gnuer og zebraer krydser Mara- floden. Krokodillerne ligger på lur og, når det har regnet meget, er strømmen også en glubsk modstander. Overnatning på Keekorok Lodge eller lignende.

Dag 5 - Masai Mara

En hel dag i Masai Mara. I tager på safarikørsel to gange: Om morgenen og igen om eftermiddagen, da dyrene er mest aktive omkring solopgang og solnedgang. Hvis det ønskes, kan en safarikørsel mod merbetaling blive udskiftet med en tur i varmluftballon efterfulgt af champagnebrunch på savannen eller et besøg i en masai landsby. Aftensmad og overnatning på Keekorok Lodge eller lignende.

Læs mere

Dag 6 - 12

Zanzibar

Dag 6-11 - Masai Mara - Nairobi - Zanzibar

Efter morgenmaden vender I næsen mod Nairobi, hvorfra I flyver videre til Zanzibar. I Zanzibar lufthavn bliver I mødt og kørt til Matemwe Beach Village Zanzibar hvor I skal tilbringe de næste 6 nætter.

Dag 12 - Zanzibar - Zanzibar lufthavn

Om eftermiddagen køres I til Zanzibar lufthavn og begynder hjemrejsen.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth, Kristina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser