Eksotisk strandferie på Zanzibar

Tanzania - Zanzibar

 • Zanzibars eventyrlige og blændende hvide strande
 • Turkisblåt hav og farvestrålende koralrev
 • Hoteller med direkte adgang til strand
 • Mangfoldig lokalbefolkning og krydderiplantager

Lad dragende Zanzibars eventyrlige og blændende hvide strande, strålende turkisblå hav og afslappede atmosfære danne rammen om en skøn badeferie. Vælg mellem flere dejlige strandhoteller i forskellige prisniveauer og med enten halvpension eller All Inclusive.

Få masser af tid til samvær og afslapning på den smukke og eksotiske ø, Zanzibar. Kom helt ned i gear og opleve en flig af Afrika på krydderi-øen.

Solens varme, det strålende turkisblå hav, de kridhvide strande og øens afslappede atmosfære bekræfter, at I er på ferie i paradis. Kombinér evt. badeferien med et par nætter i historiske Stone Town - så får du den helt perfekte blanding af kultur, historie og strandferie. 

Vælg mellem forskellige dejlige strandhoteller. 


Læs mere

Rejseoverblik

 • 2017
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Tanzania

Zanzibar

7 nætter / 8 dage

fra kr. 11.080

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Zanzibar

Rejser til Zanzibar

Knap 50 kilometer fra Tanzanias fastland ligger Zanzibar, en koralø i det Indiske Ocean med de mest vidunderlige strande. 
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Zanzibar - 7 nætter

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar Matemwe Beach Village
Billigste hotelmulighed
Se kort

Breezes Beach Club & Spa Zanzibar

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Dette pragtfulde og meget populære hotel har en uovertruffen beliggenhed i en stor tropisk have ved den skønne strand Bwejuu. Rejsemagasinet Conde Nast har kåret Bwejuu stranden på øens østkyst som værende blandt verdens 30 bedste strande. Hotellet er familieejet og –drevet, og gæster oplever her en eksotisk og personlig atmosfære og service. Møbler og kunsthåndværk er fremstillet specielt til hotellet af lokale håndværkere, og i blandt er der antikviteter fra øen. 

De 70 værelser er holdt i lyse toner med skønne silkestoffer og mørke træsorter. Alle har aircondition, loftsvifte, køleskab, værdiboks, hårtørrer og stor terrasse til den dejlige have eller med udsigt til stranden og havet. Hotellet tilbyder mange faciliteter og aktiviteter, bl.a. fire restauranter, tre barer, swimmingpool, spa, yoga og meditation, tennisbane, fitness center, vandsportscenter, dykkercenter og cykler.
Læs mere her
Breezes Beach Club & Spa Zanzibar Matemwe Beach Village Z Hotel
Se kort

Matemwe Beach Village

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Det første syn, der møder én, når man ankommer til Matemwe Beach er den lange, hvide sandstrand med de mange, slanke kokospamler og Det indiske Oceans azurblå bølger. Det lille strandhotel, Matemwe Beach Village, har blot 17 værelser, alle på én gang minimalistisk og individuelt indrettede med en afslappet og ’laid back’ atmosfære. Værelserne har eget bad og er placeret i palmetækte hytter beliggende blandt slanke palmer og smukke ironwood-træer kun få meter fra stranden. 

Hotellet er af god standard med personlig betjening og en hyggelig atmosfære. Er man til verdenen under havet, er Matemwe Beach Village næsten et ’must’ – lige ud for stranden ligger den verdensberømte Mnemba Atol med sine fantastiske koraller, og hotellet har en femstjernet IDC PADI dykkerskole. Ønsker man at opleve, hvorfor Zanzibar er kendt som ’Spice Island’, kan man komme på en udflugt til en af øens krydderiplantager.
Læs mere her
Matemwe Beach Village Z Hotel Diamonds Mapenzi Beach
Se kort

Z Hotel

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Z er et charmerende boutique hotel ved en dejlig lille strand i Nungwi på Zanzibars nordligste spids. Beliggenheden på et klippefremspring gør, at der fra hovedparten af hotellet er en fantastisk udsigt over Det indiske Ocean. Desuden er der direkte adgang til stranden med pudderblødt sand, og her ligger flere lokale restauranter og barer. Hele hotellet er renoveret i sommeren 2014 og stilen er moderne med charmerende strejf af lokalt design og kunsthåndværk.
 
De 40 værelser er lyse og indbydende med faciliteter som aircondition, fladskærm TV, iPod docking station, minibar, værdiboks, WiFi og møbleret balkon/terrasse med udsigt til havet eller haven.
 
Hotellets restaurant og bar er opført på pæle over havet og byder på betagende udsigt. I restauranten serveres bl.a. ”alt godt fra havet”, og i baren kan du nyde en eksotisk cocktail og den smukke solnedgang. I den frodige have ligger swimmingpoolen, og herfra er der naturligvis også udsigt til oceanet og livet på stranden. Desuden har hotellet en dejlig spa og er gerne behjælpelig med reservation af snorkel- og dykkerture samt udflugter på havet eller rundt på øen. 
Hotellet er specielt velegnet for par, der ønsker at være tæt på det lokale liv.
Læs mere her
Z Hotel Diamonds Mapenzi Beach Neptune Pwani Beach Resort & Spa
Se kort

Diamonds Mapenzi Beach

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Diamonds Mapenzi Beach er et stemningsfuldt hotel med sjæl og charme. Hotellet ligger helt ned til den endeløse og kridhvide Kiwengwa strand på øens østkyst, omkranset af en stor, frodig have med masser af slanke palmer og farverige bougainvilleaer. En ferie på Diamonds Mapenzi Beach Club anbefales til både par og familier, og der er naturligvis All Inclusive under hele opholdet. 

Hotellet tilbyder i alt 87 stråtækte, hvidkalkede bungalower med forskellige beliggenhed i haven og ved stranden. Alle bungalower har en dejlig, møbleret veranda og de er hyggeligt indrettet i lokal stil og udstyret med aircondition, loftsvifte, værdiboks, telefon, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter og minibar. Bemærk at der ikke er TV på værelset, men hotellet tilbyder fælles TV-stue. 

Vælg mellem tre forskellige restauranter og 2 barer, og så er der naturligvis dejlig swimmingpool. Under opholdet kan du benytte hotellets forskellige faciliteter, f.eks. tennisbaner, massagecenter og vandsportsaktiviteter og ydermere arrangeres hotellets aktivitets-team forskellige aktiviteter som bueskydning, strandvolley og -fodbold, bordtennis, dart mv. ligesom der er aftenunderholdning et par gange om ugen. Desuden kan der på hotellet bestilles udflugter til lands og til vands. 

Der er cirka 45 km til både hovedbyen Stonetown og lufthavnen.
Læs mere her
Diamonds Mapenzi Beach Neptune Pwani Beach Resort & Spa Hideaway of Nungwi Resort & Spa
Se kort

Neptune Pwani Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Et indbydende førsteklasses All Inclusive resort ved den dejlig Kiwengwa strand i øens nordøstlige del. Et perfekt valg hvis du ønsker et resort med All Inclusive i hele 5 ud af 6 restauranter. Desuden får du her et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter og ophold i smukke omgivelser. Resortet er spredt over et stort, åbent område med blomster, buske og slanke, vajende palmer.

De 154 værelser ligger i 2-etagers stråtækte bungalower og har enten fantastisk havudsigt eller ligger tæt ved den lange, hvide sandstrand. Alle værelser er rummelige og holdt i varme, brændte farver og indretningen afspejler på smuk vis den lokale kultur med lokalt producerede møbler og kunst.

Resortet tilbyder hele 6 forskellige restaurater hvoraf de 5 er med i All Inclusive konceptet. Desuden tilbyder hotellet to barer, skønt spa, forskellige land- og vandsports aktiviteter, daglig underholdning samt udflugter til lands og til vands. Slap af ved et af de to dejlige poolområder eller mellem palmerne ved stranden og med udsigt til Det indiske Oceans changerende, blå farvetoner. Der er 45 km til hhv. hovedbyen Stonetown og lufthavnen.

Læs mere her
Neptune Pwani Beach Resort & Spa Hideaway of Nungwi Resort & Spa
Se kort

Hideaway of Nungwi Resort & Spa

Beliggenhed: Tanzania, Zanzibar

Hideaway of Nungwi Resort & Spa er et dejligt luksushotel, der ligger på Zanzibars nordvestlige kyst, ikke langt fra byen Ras Nungwi. Hotellet er medlem af prestigefyldte 'Leading Hotels of The World' og et godt og sikkert valg til en afslappende ferie i skønne omgivelser.

Resortet et spredt over 10 hektar land, der skråner let mod den hvide strand og det turkisblå hav. Den unikke beliggenhed betyder, at uanset hvor du befinder dig i den tropiske have med tusindvis af eksotiske planter, så mødes du af en spektakulær udsigt til det Indiske Ocean.

De 100 værelser ligger i lyse 2-etagers bygninger spredt i den store have. De rummelige værelser er på minimum 45 m2 og smukt indrettet i afstemte farver, der matcher den arabisk-afrikansk stil. Her finder du alle ønskelige faciliteter samt stor terrasse eller balkon, der byder på fantastisk udsigt til Det Indiske Ocean.

Hotellet tilbyder tre restauranter og tre barer, internet café og 24-timers roomservice. Desuden en indbydende 50 lang swimmingpool der synes at gå i ét med det turkisblå Indiske Ocean, separat børnepool, bibliotek, tennisbaner, bordtennis, fitnesscenter, børneklub, skøn spa samt forskellige vandsportsaktiviteter. Et par gange om ugen er der aftenunderholdning.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser