Ras Nungwi Beach Hotel

Tanzania - Zanzibar

  • Hyggeligt resort med kun 32 værelser
  • Charmerende lokal stil
  • Tæt ved byen Ras Nungwi
  • 5-stjernet PADI dykkerskole

På dette hotel går luksus, komfort og spændende aktiviteter hånd i hånd!

Ras Nungwi Beach Hotel ligger på Zanzibars nordspids. Her går luksus, komfort og hensynet til det skrøbelige økosystem op i en højere enhed. Alle 32 værelser er smagfuldt indrettet med privat balkon, hvorfra der er udsigt over enten den smukke tropiske have eller det azurblå Indiske Ocean. 

Herfra kan man ofte fange et glimt af delfinerne, der leger, springer og dykker i de varme vande med deres unger. De enorme hvalhajer kommer forbi 2 gange årligt, og pukkelhvaler er set helt tæt på hotellet. Den hvide, uberørte sandstrand ved Ras Nungwi er omgivet af farverige koralrev og tropiske fisk. 

Og verdenen under havet kan udforskes efter alle kunstens regler. Foruden snorkler, som kan lejes på hotellet, huser Ras Nungwi også et af øens bedste dykkercentre med en 5-stjernet IDC PADI-dykkerskole, der sikrer en professionel vejledning og instruktion for både øvede og nybegyndere. Ønsker man ikke at bruge al tiden under havet, er der desuden mulighed for vandski, windsurfing, sejlads med de traditionelle dhow-både, dybthavsfiskeri eller kajaksejlads.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.