Kleine Zalze Lodge

Sydafrika - Garden Route

  • Hyggelig atmosfære
  • Værelser indrettede med moderne faciliteter
  • Ligger tæt på De Zalze Golf Course, samt skønne strande
  • Gåafstand fra shopping- og spisesteder

Den familieejede vingård byder på hyggelig atmosfære, gastronomisk oplevelse, smuk natur og meget mere!

Bo på den familieejede vingård Kleine Zalze, der ligger ved første fairway til mesterskabsbanen De Zalze Golf Course. Der er blevet produceret vin siden 1695 på Kleine Zalze Lodges og stedet karakteriseres af en hyggelig atmosfære.

Kleine Zalze Lodges har 53 værelser, alle med en lille patio eller balkon, satellit-tv, internet, telefon og aircondition. 

Området inspirerer til vandreture i vinmarkerne og gastronomiske oplevelser i Restaurant Terroir, hvor der serveres prisvindende vine fra området og fransk mad inspireret af lokale traditioner. Der er konferencefaciliteter, en 17 meter lang swimmingpool og the Frost Golf Akademi. 

De Zalze Golf Course er designet af Peter Matkovich lige ved Kleine Zalze Logde. Parkbanen er omgivet af vinmarker, mens The Blaauwklippen River snor sig gennem landskabet og integreres som en naturlig del af banen.
Overfor Kleine Zalze ligger Stellenbosch Square shoppingcenter med butikker, outlets og restauranter. Fire km. fra Kleine Zalze ligger den historiske by Stellenbosch.
Byen har en lang historie, bygninger i klassisk Kap-arkitektur, vinbutikker og kunstgallerier. Indenfor 20-30 minutters kørsel nås strandene ved Strand og Gordons Bay og den maleriske Franschoek Valley.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.