Sydafrika

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    1

Rejser til Sydafrika

Rejser du til Sydafrika, vil du møde en hel verden i ét land, som med sin utrolige variation og store gæstfrihed kan tilfredsstille selv den mest garvede globetrotter.
Modtag et tilbud til Sydafrika Se alle rejser til Sydafrika

Sydafrika frister med safarioplevelser på de bølgende savanner, badeferie, golf, vinsmagning, underskøn natur og spændende gourmetoplevelser. Desuden har Sydafrika kontinentets mest spændende storby, Cape Town, med et farverigt kulturliv og fantastiske naturoplevelser i baghaven. 

Sydpå lokker Vinlandet med frugtplantager, vinranker og et utal af vingårde. Vores afrika-eksperter hjælper dig hellere end gerne med at finde den helt perfekte rejse til Sydafrika.

Sydafrikas geografiske forhold

Sydafrika ligger på den sydligste del af Afrika, med en lang kystlinje, der strækker sig mere end 2500 km og langs to oceaner (det sydlige Atlanterhav og Det Indiske Ocean). Sydafrika er på størrelse med Colombia i Sydamerika. Mafadi i Drakensberg er med sine 3.450 m det højeste bjerg i det sydlige Afrika.

Safari i Sydafrika

Sydafrika byder på de helt store safarioplevelser i det smukke Entabeni Vildtreservat. Her vil du finde de eftertragtede afrikanske dyr, kendt som ”Big Five” – bøffel, løve, leopard, næsehorn og elefant. Af andre spændende dyrearter kan nævnes flodheste, krokodiller, giraffer og antiloper. Du vil finde Entabeni Vildtreservatet på Waterberg bjergmassivet, som er et af klodens ældste. Sydafrika tilbyder således en kombination af en overvældende naturoplevelse med en utrolig rig og varieret vildtforekomst. Du vil også finde store flokke af vildt i Kruger Nationalpark, som er et andet af Sydafrikas storslåede naturområder. Kgalagadi Transfortierparken, der er stærkt præget af Kalahari-ørkenen, som den grænser op til, har sandklitter i rustrøde nuancer, tornede buske og kameltornstræer, som danner en smuk kulisse for de mange løver og leoparder og deres bytte, antiloperne. Det er også her, du vil se eksotiske rovfugle som gøglerørne, domalisanghøge og afrikanske pygmæfalke blandt de mere end 200 fuglearter i parken.

Oplevelser og aktiviteter i Sydafrika

Afrikas sydspids, Cape Agulhas, er et ganske særligt sted på kloden. Præget af to oceaners møde skaber det en særlig dramatisk stemning for et spændende land, som nok kan få dit adrenalinniveau i vejret. Langs kysten mod vest og Atlanterhavet strækker 3000 km sig med gode muligheder for både at bade og surfe. Ved Jeffreys Bay, som ligger vest for Port Elizabeth, vil du finde helt fantastiske surfermuligheder, og alle de større strande er sikret med haj net. Du kan dog også, hvis du skulle ønske at stifte nærmere bekendtskab med den dødsensfarlige hvide haj, dykke ned i hajsikre bure i Mossel Bay. I Mossel Bay vil du også finde udgangspunktet for den såkaldte Garden Route, der fortsætter hele vejen til Tsitsikamma Nationalpark – et område stærkt præget af Sydafrikas rige flora, der hér vokser mellem indsøer og endeløse strande. 
I Drakensberg bjergene finder du ældgamle hulemalerier, ved St. Lucia flodens munding kan du opleve flamingoerne på nært hold og i Mpumalanga finder du panoramaruten. I storbyerne, Johannesburg, Durban og Pretoria finder du et livligt liv, ligesom i Cape Town, som udover sin uovertrufne skønhed for foden af den unikke udsigtspost, Taffelbjerget byder på et spændende natteliv med et væld af restauranter og barer. 

Du vil opdage at infrastrukturen i Sydafrika er god, hotellerne og serviceniveauet ligger i den pæne ende af skalaen til rimelige priser, så det er både nemt og billigt at tage på ferie i Sydafrika.

Profil Rejser byder dig varmt velkommen til Sydafrika!

Læs mere
;

Anbefalet til dig

Vil du til Sydafrika?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kim

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.