Solferie i Agadir

Marokko - Agadir

 • Bred sandstrand ved Atlanterhavets kyst
 • Strandpromenade med boder
 • Lokal souk med krydderier, tæpper m.v. 
 • Bredt udvalg af restauranter m.m.

Agadir ligger ved Atlanterhavets kyst i det sydlige Marokko, og her er over 300 solskinsdage om året. Den populære ferieby ligger ud til en lang og bred sandstrand, og i byen findes masser af restauranter, butikker og en lokal souk (marked) med krydderier, tæpper og smykker.

Agadir er Marokkos ferie- og badedestination nr. 1, og ligger ved en lang og bred sandstrand. Her findes et behageligt klima året rundt og regn opleves yderst sjældent.

I vinterhalvåret (oktober-marts) falder temperaturen sjældent under 15 grader, og i sommerhalvåret (april- september) er her en tør varme med 9-10 solskinstimer om dagen og temperaturer mellem 25-30 grader. 

Byen er en typisk ferieby med afslappet stemning, og om dagen foregår livet ved poolen eller stranden. Langs stranden findes en hyggelig promenade, hvor man også finder restauranter, caféer, barer, isboder m.v. I centrum findes et bredt udvalg af butikker og spisesteder, lige fra fast food til fine dining og små lokale ”gemmesteder”. 

Natteravne og disco-dronninger kan finde flere gode natklubber i byen, disse ligger oftest i forbindelse med et af de større hoteller/resorts. Et af de mest besøgte af slagsen er Papagayo Lounge. 

Er man til sport, er der masser af aktiviteter på og omkring stranden, og der ligger flere udmærkede golfbaner lige udenfor byen.

Agadir byder også på gode muligheder for shopping, særligt omkring Boulevard Hassan II og Avenue du Prince Moulay Abdullah. Her findes modebutikker, varehuse og souvenirbutikker, som sælger alle former for marokkanske smykker m.m. En mere autentisk oplevelse finder du dog på byens marked, Souk al-Had. Her kan du gå på opdagelse i de livlige små stræder og købe krydderier, tæpper m.m.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Marokko

Agadir

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Agadir

Rejser til Agadir

Agadir ligger i det sydlige Marokko og er landets ferie- og badedestination nr. 1. Byen ligger ved kysten ud til Atlanterhavet og har en eminent og bred sandstrand som er flere kilometer lang. Der er et behageligt klima året rundt med over 300 solskinsdage - regn opleves yderst sjældent.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Agadir - 7 nætter

Agadir Beach Club Hotel Atlantic Palace Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Agadir Beach Club Hotel

Beliggenhed: Marokko, Agadir

Agadir Beach Club er et 4-stjernet hotel som ligger direkte ud til Agadirs brede sandstrand og strandpromenade, kun ca. ca. 1 km fra centrum af byen.   

Det er et glimrende 4-stjernet hotel med mange faciliteter, bl.a. udendørs swimmingpool, tennisbaner, massage, sauna, tyrkisk bad, frisørsalon, souvenirbutik - og ikke langt fra hotellet finder du de 3 spændende golfbaner, The Ocean Club, The Soleil Golf Club og Les Dunes, som er designet af Cabell Robinson, designeren der ligeledes står bag de populære baner, Praia D´El Rey Golf i Portugal og Aphrodite Golf på Cypern. Værelserne har enten udsigt til havet, haven eller poolen, og udvalgte værelser er med egen terrasse.

Hotellet har flere restauranter og serverer lokale og internationale retter. Drinks kan nydes i baren eller i natklubben, som er tilknyttet hotellet.
Læs mere her
Agadir Beach Club Hotel Atlantic Palace Resort Riad Villa Blanche
Se kort

Atlantic Palace Resort

Beliggenhed: Marokko, Agadir

Atlantic Palace er et majestætisk og luksuriøst hotel, som ikke ligger langt fra Agadirs bymidte og stranden. Der findes mange faciliteter, f.eks. tennisbane, fitness, spa, casino, legeplads, restauranter og natklub. Fra hotellet er der 800 m til den private strand og på området findes også en stor swimmingpool.
Værelserne har balkon eller terrasse med udsigt over haven eller poolen. De er moderne indrettet og alle udstyret med TV, minibar, air-condition og med gratis trådløst internet.  
Hotellet har flere restauranter at vælge imellem, som serverer både internationale og marokkanske retter. Der findes også flere barer på området, som serverer drikkevarer og lette retter.  
Der er kun ca. 3 km til nærmeste golfbane og ca. 4 km til den gamle bydel i Agadir (medinaen).
Læs mere her
Atlantic Palace Resort Riad Villa Blanche
Se kort

Riad Villa Blanche

Beliggenhed: Marokko, Agadir

Med sin beliggenhed blot 500 m fra Agadirs brede sandstrand og 3 km fra centrum, så er du tæt på det hele, men alligevel lidt tilbagetrukket, i et charmerende og afslappet miljø, hvor du kommer helt ned i gear.

Villa Blanche er 4-stjernet og har 28 rummelige værelser, de fleste med egen balkon eller terrasse. Alle værelser er elegant indrettet i en kombination af traditionel og moderne marokkansk stil og har TV, Wi-Fi, air-condition, minibar og bankboks. Morgenmad serveres dagligt i restauranten, men serveres også på værelset, hvis ønsket.

I haven finder du en udendørs swimmingpool med solstole, og i højsæsonen (jul-sep) er pool-baren åben for lettere måltider, snacks m.v. I restauranten serveres retter fra det lokale og franske køkken, og cocktails, drinks og vine kan nydes i baren. Villa Blanche tilbyder også fitness, spa, massage og tyrkisk bad. Spiller du golf, så finder du Golf Du Soleil, blot 10 min kørsel derfra.

Villa Blanche er et glimrende valg for gæster, som foretrækker en mere ”privat” indkvartering i rolige omgivelser - men stadig tæt på det meste.

Læs mere her

Udflugtsmuligheder

Den charmerende by Essaouira

Den charmerende by Essaouira

Udflugt fra: Agadir

 • Varighed:
  10,5 timer
 • Afgang:
  Kl. 7.30 - 18.00
 • Pris pr. person fra kr. 569
 • Pris for børn 2-11 år fra kr. 284

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Marokko

  Pas/Visum
  Marokko er visumfri i indtil 90 dage. Pas skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdet. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse alt om de aktuelle visumregler for Marokko.

  Vaccinationer
  Inden din rejse til Marokko bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Tidszone
  Danmark er en time foran Marokko, sommer og vinter.

  Særlige forhold
  Marokko er et moderat og tolerant muslimsk land. Offentlig indtagelse af alkohol bør dog undgås. 

  I Marokko har man de fleste steder 220 Volt, men det anbefales alligevel at medbringe en adapter.

 • Under din rejse i Marokko

  Valuta
  I Marokko er møntfoden marokkanske dirham (MAD). Brugen af betalingskort og kreditkort bliver efterhånden mere og mere udbredt i Marokko. I alle større byer vil du finde hæveautomater. Ligeledes tager de fleste større hoteller, restauranter og forretninger imod betalingskort/kreditkort. Det er dog altid en god idé at medbringe lidt kontanter i enten US-dollar eller Euro.

  Mad og drikke
  Det kan være sundhedsskadeligt at drikke vand direkte fra hanen. Vi anbefaler vand på flaske.

  Drikkepenge
  Drikkepenge er frivilligt men meget almindeligt i Marokko. Lønninger til ansatte i servicefag er ofte baseret på drikkepenge som tillæg til deres løn. Som en tommelfingerregel kan du beregne 1 US-dollar (el. tilsvarende lokal mønt) pr. kuffert eller rejsetaske, som portørerne bærer for dig. Det samme gælder for stuepigen pr. dag. 10% af regningen på barer og restauranter er høfligst, på mere ydmyge caféer kan man dog nøjes med at lægge et par dirham. Ligeledes forventer guiden, som du er sammen med mange timer hver dag, også drikkepenge. Giv løbende, hvis der ydes en tilfredsstillende service, så han føler hans indsats er værdsat. Det er en god idé at give drikkepengene personligt, så det er dem, der har betjent jer, der får dem.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter, Natascha, Heidi

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.