Palmaraie Golf Palace & Resort

Marokko - Marrakech

  • Smukt og luksuriøst 5-stjernet resort
  • Flere gode restauranter med lokalt og internationalt køkken
  • Stort fitness- og spacenter, Le Palmeraie Spa
  • Egen 18-hullers golfbane, tegnet af Trent Jones Sr.
;

Fantastisk udsigt, dejligt wellness-, spa- og poolområde, 18-hullers golfbane og meget mere! Alle ingredienserne til en vellykket luksusferie

Palmaraie Golf Palace and Resort er det ultimative golfhotel. Hotellet er opført i et enormt område med dadelpalmer i udkanten af det gamle Marrakech med udsigt til de snedækkede bjergtinder. Det er utroligt smukt og luksuriøst indrettet med 314 store 5-stjernede luksusværelser alle med balkon, satellit-tv, minibar, telefon, hårtørrer og et stort pompøst indrettet badeværelse. Palmaraie har flere gode restauranter med lokalt og internationalt køkken. Under opholdet kan man nyde wellness- og skønhedsbehandlinger i resortets enorme fitness & spa center, Le Palmeraie Spa, som dækker et areal på 5000 m2. Resortet tilbyder udendørs pools for børn og voksne, 2 tennisbaner, jogging stier foruden et multi-sports område med volleyball, basketball, håndblod etc. Der er ligeledes en Mini Club for resortets yngste gæster fra 4-12 år.

Hotellet har egen 18-hullers golfbane, tegnet af Trent Jones Sr. Det er en traditionel parkbane, der er let at gå og med mange spændende udfordringer undervejs.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.