Rejser til Imlil

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    september - juni

  • Tidsforskel

    1

Imlil er en berberlandsby beliggende i Høje Atlas, ca. 1,5 times kørsel fra Marrakech. En perfekt udflugt på din ferie til Marokko. Landsbyen har en smuk beliggenhed omgivet af de imponerende atlasbjerge, og i udkanten af byen leves livet stort set som for 100 år siden. Jorden dyrkes på terrasser på stejle skråninger, og bønderne kommer rundt på æsler. Kun paraboler på lerhusene afslører forbindelsen til en moderne verden udenfor og. Du får altså en autentisk oplevelse af Marokko på din rejse.

Mange rejser til Imlil som et par dages afbræk fra ferien i hektiske Marrakech, og af dem, som ønsker at vandre i de omkringliggende atlasbjerge. I de varme måneder er Imlil desuden et behageligt åndehul på grund af sit klima. Landsbyen ligger i 1.740 m højde, hvor temperaturen er lavere. Stemningen i byen er generelt afslappet, og folk er venlige og imødekommende som i resten af Marokko.

Fra Imlil går guidede trekkingture af kortere og længere varighed, og dem i god form kan endda give sig i kast med at bestige Mt. Toubkal, der med sine 4.167 m er det højeste bjerg i Nordafrika. Foruden at være base for vandring og udflugter, byder Imlil på en række butikker og overnatningsmuligheder m.v. Det er dog en mindre landsby, så forvent ikke det store udvalg. Folk her kommer primært for naturen, afslapning og vandreture. Kommer du alene eller med familie og børn, så venter der en stor og anderledes oplevelse. Det anbefales at medbringe praktisk fodtøj, uanset om man skal trekke eller ej, da stierne i og omkring Imlil og dets bjerge er temmelig stenede.

Har man set filmen ”7 år i Tibet”, vil man kunne nikke genkendende til landskabet, da filmen delvist er optaget i Imlil.
Læs mere

Vil du til Imlil?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Heidi, Natascha, Peter

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.