Udflugter i Agafur

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Agadir

Her er et udvalg af de udflugter vi tilbyder i Agadir. Kontakt os for yderligere information og lad os skræddersy et rejseforslag til dig!
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Atlantic Cruise - en dag på havet | Agadir

En afslappende dag på Atlanterhavet, hvor du kan tage et dyp i bølgen blå, sole på dækket eller prøve lykken med at fange en fisk.

Er du heldig kan der også spottes delfiner. En velsmagende barbecue frokost og drikkevarer er inkluderet på turen.

Varighed: 7,5 time
Afgang: Dagligt kl. 9.00-16.00 (undtaget mandag)

Voksen fra kr. 375
Barn fra kr. 188

Byrundtur i Agadir | Agadir

Sightseeing i bus/til fods i Agadir by med engelsktalende guide.

Turen starter fra den gamle kasbah (fort), hvor der er en flot udsigt over bugten. Her fortæller guiden lidt om Agadirs historie, og der kan tages billeder. Derefter går turen til byen, hvor du kan opleve både ny og gammel historie.

Varighed: 2,5 time
Afgang: Dagligt kl. 9.00-12.30 og kl. 15.00 - 17.30

Voksen fra kr. 268
Barn fra kr. 134

Den charmerende by Essaouira | Agadir

En smuk køretur langs Atlanterhavets kyst bringer os til den charmerende by Essaouira, en af de ældste og vigtigste fiskerihavne i Marokko.
Byen, som tidligere blev kaldt Mogador, blev grundlagt af Romerne og beboet af Portugiserne i det 17. århundrede. Vi besøger havnen, voldene, den gamle medina, kunstnerkvarteret og sølvmarkedet. Frokost er ikke inkluderet på denne tur, men der er rigeligt af gode restauranter i byen.

Bemærk: Prisen er  ekskl. frokost.

Varighed: 10,5 timer
Afgang: Kl. 7.30 - 18.00

Voksen fra kr. 580
Barn fra kr. 290

Festlig Fantasia aften | Agadir

En aften med fantastisk underholdning – berber style. Med deres egen helt specielle historie, så ved berberne, hvordan man fester.

Tilslut dig festlighederne, som finder sted i kasbahen i Temsia, den perfekte kulisse for en underholdende og afslappende aften. Under Fantasia arrangementet spises middag, som består af lokale lækkerier som harira, tagine, cous cous m.m.

Varighed: 4 timer
Afgang: Onsdage og fredage fra kl. 19.00 - 23.00

Voksen fra kr. 535
Barn fra kr. 268

Heldagsudflugt til Tiout og Taroudant | Agadir

Denne heldagsudflugt har sin begyndelse i Agadir og ender i to af Marokkos ældste befæstede byer, Tiout og Taroudant. Turen er på ca. 120 km hver vej, og undervejs kan du nyde udsigten og landskabet. 

Tiout ligger midt på en stor slette omkranset af flere små berber-landsbyer. Her besøger vi den restaurerede del af Kasbah'en og oplever den storslåede udsigt med Atlas-bjergene i horisonten. En æseltur igennem oasen er inkluderet i prisen, såvel som en smagfuld marokkansk frokost.

Næste stop er Taroudant, som ofte kaldes ”Mini-Marrakesh”. Byen er et gammelt handelscentrum med en lille og overskuelig souk. Her besøger vi centrum og går langs/på voldene der omkranser byen. Før vi forlader Taroudant besøger vi det eksklusive Hotel Palais Salam, som før i tiden var pacha´en af Taroudants palads.

Varighed: 7 timer
Afgang: Kl. 8.30-15.30

Voksen fra kr. 535
Barn fra kr. 268

Kamelkaravane | Agadir

På denne udflugt kan du lege Lawrence of Arabia for en dag og prøve at ride på en kamel eller et æsel. Ønsker du ikke selv at ride, kan du nyde samme tur i trækvogn i ro og mag. 

Tilslut dig karavaneturen som går gennem en oase, ikke langt fra dit resort. Undervejs stopper vi og drikker en kop te og smager på marokkanske lækkerier. 

Varighed: 2 timer
Afgang: Daglig kl. 9.00-11.00/11.00-13.00/14.45-16.45/16.45-18.45

Voksen fra kr. 231
Barn fra kr. 116