Hotel Iberostar Founty

Marokko - Agadir

  • All Inclusive hotel
  • Tæt ved strand
  • Rummelige værelser
  • Flere pools og spa-område

;

Kultur, byliv, strand og skønne omgivelser, er bare nogle af de ting som Iberostar Founty Beach tilbyder!

Iberostar Founty Beach er et 4-stjernet, ”all inclusive” hotel, beliggende tæt ved stranden og ca. 1 kilometer fra byens centrum. Langt de fleste værelser har naturligvis havudsigt, men skulle denne ønskes garanteret, kan ønsket opfyldes mod betaling af et tillæg. Hotellet har derfor den optimale placering, hvad enten I ønsker at være tæt på havet eller opleve byens spændende kultur. Hotellet tilbyder det meget populære all inclusive koncept, der gør, at mange af de udgifter der normalt afholdes på en ferie i udlandet, allerede er inkluderet i den pris der er betalt inden afrejse.

Hotellet tilbyder tre forskellige spisemuligheder og har et bredt udvalg af lokale samt internationale retter. 

Hotellets værelser er rummelige og komfortabelt indrettet, og tilbyder alle faciliteter man normalt kan forvente af et hotel af denne standard. Hotellet har desuden flere swimmingpools og et spa-område, hvor der mod betaling, kan bestilles en lang række traditionelle behandlinger. 
Skal der rigtig slappes af efter en runde golf, kan der nydes en drink i lobby baren, med klaveret spillende i baggrunden.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.