Safari for foden af Kilimanjaro og strandferie

Kenya - Tsavo Nationalpark, Amboseli Nationalpark, Diani Beach

 • Safari til elefantrige Tsavo, Kenyas største nationalpark
 • Vilde dyr i Amboseli nationalpark med Kilimanjaro i baggrunden
 • De smukke, vulkanske ferskvandskilder Mzima Springs
 • Badeferie ved en af Kenyas bedste strande, Diani Beach

Først fire dages safari til blandt andet Kenyas største nationalpark, Tsavo, der har den største population af elefanter i Kenya og til Amboseli-nationalparken, hvor Kilimanjaros sneklædte tinder danner en smuk baggrund for områdets natur- og dyreoplevelser. Slut af med seks dages badeferie ved den hvide Diani Beach.

Vi anbefaler varmt denne kombination af en spændende 4-dages safari med start og slut i Mombasa og en strandferie på et af vores skønne resorts direkte ved Diani Beach. 

Safarien går til Tsavo nationalparken, som af hovedvejen og jernbanen mellem Nairobi og Mombasa deles i Tsavo East og Tsavo West. Trods sit relativt lave besøgstal er Tsavo faktisk Kenyas største nationalpark med et areal på over 21.000 km2.

Tsavo er kendt for sine store vildtbestande med f.eks. den største population af elefanter i Kenya samt et enestående fugleliv. Her kan du med lidt held opleve ”The Big Five” - bøflen, elefanten, leoparden, løven og næsehornet. Landskabet, der gennemskæres af Galanafloden, er tørt med græssavanne og spredt akacie- og baobab bevoksning. Langs Galanafloden er vegetationen dog grøn og frodig med doumpalmer, figentræer og akacieskov. 

Undervejs besøges de smukke, vulkanske ferskvandskilder Mzima Springs, som udgør en oase for vildtet i det tørre savannelandskab. I Mzima Springs vælder 200.000 liter kildevand op ad jorden hvert minut, og det meste løber ud i Tsavo floden og skaber ideelle forhold for flodheste og krokodiller. Fra et undervandsobservatorium kan du være heldig at se flodheste svømme vægtløse forbi. 

Fra Tsavo fortsættes til smukke Amboseli, hvor Kilimanjaros sneklædte tinder danner en smuk baggrund for dine natur- og dyreoplevelser. Kilimanjaro er ofte indhyllet i skyer, men de tidlige morgentimer eller de sene eftermiddagstimer åbenbarer af og til det storslåede syn. Amboseli byder på scenisk safarilandskab med et rigt og varieret dyreliv, og det flade landskab med sparsom bevoksning gør det lettere at se dyrene. Desuden huser parken et rigt fugleliv med mere end 400 forskellige arter.

Efter de store naturoplevelser slutter rejsen med 5 nætter ved en af Kenyas bedste strande, den dejlige Diani Beach, hvor verden over og under havet kan nydes i fuld udstrækning.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN

Kenya

Tsavo Nationalpark, Amboseli Nationalpark, Diani Beach

9 nætter / 10 dage

fra kr. 14.840

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Tsavo Nationalpark Amboseli Nationalpark

Rejser til Tsavo Nationalpark

Tsavo ligger mellem Nairobi og Mombasa og er med et areal på over 20.000 km2 en af verdens største nationalparker. Tsavo er opdelt i to sektioner, East og West, adskilt af Nairobi-Mombasa landevejen. East ligger nordøst for landevejen, og West ligger sydvest. Det meste af den nordlige del af Tsavo East er lukket for besøgende.
Læs mere
Tsavo Nationalpark Amboseli Nationalpark Diani Beach

Rejser til Amboseli Nationalpark

Kilimanjaro rejser sig majestætisk som et bagtæppe for Kenyas måske mest sceniske safarilandskab, Amboseli Nationalpark. Amboseli er især kendt for sine elefanter, som der menes at være over 1000 af i parken, og de lever i små familiegrupper.

Læs mere
Amboseli Nationalpark Diani Beach

Rejser til Diani Beach

Kenyas længste strand er Diani Beach, der strækker sig 20 km langs sydkysten. Det kridhvide, bløde sand har engang været koraller, som nu er slebet og nedbrudt af bølgerne gennem de sidste årtier.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Diani Beach - 5 nætter

Leopard Beach Resorts & Spa
Se kort

Leopard Beach Resorts & Spa

Beliggenhed: Kenya, Diani Beach

Leopard Beach Hotel er en fredfyldt oase, der fuldt ud vil opfylde dine forventninger til en eksotisk badeferie. Ligegyldigt om du søger afslapning eller action – over eller under havoverfladen. Det smukke hotel ligger på en af Kenyas mest kendte og lækreste strande, Diani Beach, 34 kilometer syd for Mombasa. Det er opført mellem en tropisk have med svajende palmer, der strækker sig mod himlen og det azurblå Indiske Ocean, der roligt bølger op mod den hvide sandstrand

De 155 smagfulde værelser er fordelt ud over den frodige grund, der også har en swimmingpool for både børn og voksne. Alle værelser har aircondition, bad, bruser, toilet, satellit-tv, telefon, hårtørrer og en velassorteret minibar. Hotellet har flere restauranter, alle med et stilsikkert køkken. De er selvfølgelig præget af de fantastiske råvarer, som Det Indiske Ocean stiller til rådighed.

På Leopard Beach Hotel ligger også et fremragende dykker- og søsportscenter, Diving the Crab. Det er et femstjernet PADI-center og vil med sikkerhed byde på enestående oplevelser for både den erfarne dykker og nybegynderen. Hvis du istedet foretrækker at blive på landjorden, er der også rig mulighed for forskellige sportsaktiviteter. Benyt dig eksempelvis af den nærliggende golfbane eller tag et spil volleyball. Du kan også snuppe en svømmetur i poolen lige ved Diani Beachs indbydende, hvide sandstrand. 

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 2
Tsavo West
Dag 3
Amboseli
Dag 4
Tsavo East
Dag 5 - 10
Diani Beach

Dag 2

Tsavo West

Dag 2 - Mombasa – Tsavo West (Frokost, Aftensmad)

Ved ankomsten til Mombasas internationale lufthavt tidligt om morgenen bliver du mødt af vores repræsentant. Derefter sættes kursen mod Tsavo West National Park, hvor du er fremme ved middagstid. Tsavo National Park er Kenyas største nationalpark og kendt for sine store vildtbestande, som bl.a. tæller cirka 9000 elefanter. Det smukke landskab er tørt med græssavanne, klipper og spredt akacie- og baobab bevoksning. Langs Galanafloden, som gennemskærer landskabet, er vegetationen dog frodig med doumpalmer, figentræer og akacieskov.

Efter frokost skal du på safarikørsel, der bl.a. inkluderer besøg ved de smukke, vulkanske ferskvandskilder Mzima Springs, som er en oase for vildtet, ikke mindst de mange flodheste og krokodiller. Sidst på eftermiddagen returneres til Kilaguna Lodge, som ligger med udsigt til det smukke vulkanske landskab og et nærliggende vandhul, hvor dyrene kommer for at drikke. 

Middag og overnatning på Kilaguni Serena Lodge eller lign.

Læs mere

Dag 3

Amboseli

Dag 3 - Tsavo West – Amboseli (Morgenmad, Frokost, Aftensmad)

Efter en tidlig morgenmad fortsættes til Amboseli National Park, der ligger ved foden af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Udsigten til Kilimanjaro med evig sne på toppen bidrager i høj grad til nationalparkens specielle skønhed. Efter en velfortjent frokost på Amboseli Serena Lodge tager du på safarikørsel i Kenyas måske mest sceniske landskab. Blåt og ofte indhyllet i skyer knejser Kilimanjaro med sine 5.895 meter i horisonten og synes at følge én hele vejen gennem Amboseli. 

Amboseli er især kendt for sine elefanter, som der menes at være over 1000 af i parken. Amboseli har navn efter nationalparkens store sø, der betyder ”saltstøv”. Græsset vokser sig ikke særlig højt i området, og det gør det nemmere at få øje på dyrene, og på en enkelt safarikørsel kan du være heldig at spotte både store flokke af slettevildt og bøfler, bavianer, geparder og mange farverige fugle. 

Middag og overnatning på Amboseli Serena Lodge.

Læs mere

Dag 4

Tsavo East

Dag 4 - Amboseli – Tsavo East (Morgenmad, Frokost, Aftensmad)

Tidligt om morgenen skal du på endnu en safarikørsel i Amboseli, for dyrene er mest aktive i dagens første og kølige timer. Måske er du heldig at få et glimt af Kilimanjaros sneklædte top inden den atter indhylles i skyer. Først på formiddagen vender du tilbage til lodgen, hvor morgenmaden venter. Derefter går turen til Tsavo East National Park, hvor du er fremme i rette tid til en lækker frokost på Ashnil Aruba Lodge beliggende midt i parken. Herefter er der tid til at nyde swimmingpoolen, der ligger med udsigt til at vandhul hvor dyrene kommer for at drikke. Når varmen aftager sidst på eftermiddagen, kører du atter på safari i parken, hvor flere spændende vildtoplevelser venter. 

Middag og overnatning på Ashnil Aruba Lodge.

Læs mere

Dag 5 - 10

Diani Beach

Dag 5 - Tsavo East – Mombasa (Morgenmad, Frokost)

Før du forlader Tsavo – og inden morgenmaden – tager du på en sidste safari i det betagende landskab. Tilbage på lodgen venter et indbydende morgenmåltid. Efterfølgende vender du atter næsen mod Mombasa, kun afbrudt af frokost undervejs. Du køres direkte til Leopard Beach Resort & Spa ved den dejlige Diani Beach, og her skal du tilbringe de næste 5 nætter. 

Leopard Beach Resort & Spa er en fredfyldt oase, der fuldt ud vil opfylde dine forventninger til en eksotisk badeferie, uanset om du søger afslapning eller action – over eller under havoverfladen. Det smukke hotel ligger 34 km syd for Mombasa ved en af Kenyas mest kendte og dejligste strande, Diani Beach. Det er opført mellem en tropisk have med svajende palmer, der strækker sig mod himlen, og det azurblå Indiske Ocean, der roligt bølger op mod den hvide sandstrand. 

De 155 smagfulde værelser er fordelt ud over den frodige grund, der også har en swimmingpool for både børn og voksne at byde på. Alle værelser har aircondition, bad, bruser, toilet, satellit-tv, telefon, hårtørrer og en velassorteret minibar. Hotellet har flere restauranter, alle med et stilsikkert køkken. De er selvfølgelig præget af de fantastiske råvarer, som Det Indiske Ocean stiller til rådighed. 

På Leopard Beach Hotel ligger også et fremragende dykker- og søsportscenter, "Diving the Crab". Det er et femstjernet PADI-center og vil med sikkerhed byde på enestående oplevelser for både den erfarne dykker og nybegynderen. Hvis du i stedet foretrækker at blive på landjorden, er der også rig mulighed for forskellige sportsaktiviteter. Benyt dig eksempelvis af den nærliggende golfbane eller tag et spil volleyball. Du kan også snuppe en svømmetur i poolen lige ved Diani Beachs indbydende, hvide sandstrand. 

Dag 10

Meget tidligt om morgenen køres du tilbage til Mombasa Lufthavn og begynder hjemrejsen. Efter flyskift vender du atter tilbage til Danmark.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Merete, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.