Klassisk Kenyasafari

Kenya - Samburu, Lake Nakuru Nationalpark, Lake Naivasha, Masai Mara

 • Safari i firehjulstrækker til nogle af Kenyas bedste safariområder
 • Aberdares, Mt. Kenya, Lake Nakuru, Lake Naivasha og Masai Mara
 • Ophold på gode lodges og fire nætter i luksussafaritelte
 • ”The big five” – elefant, næsehorn, flodhest, bøffel og leopard

En uges klassisk safari i firehjulstrækker til nogle af Kenyas bedste safariområder inklusive Aberdares, Mt. Kenya, Lake Nakuru, Lake Naivasha og Masai Mara. Bo tre nætter på gode lodges og fire nætter i luksussafaritelte og hold udkig efter ”the big five” – elefant, næsehorn, flodhest, bøffel og leopard.

Denne rejse går til nogle af Kenyas bedste safariområder og er en rejse for dig, som gerne vil have store oplevelser og uforglemmelige safarieventyr i smukke, varierede landskaber. En klassisk Kenyasafari er en rejse fuld af oplevelser, der går lige i blodet.

Turen rundt i Kenya foregår i 4X4 landcruiser med plads til maksimum 6 personer. Der er vinduesplads til alle, og bilen har ’pop-up’-tag. Undervejs overnattes på gode 4-stjernede lodges og de 4 af nætterne i luksustelte i dejlige camps, så du kommer helt tæt på naturen.

Den Klassiske Kenya Safari starter i Nairobi og går via Aberdares til Samburu, Mt. Kenya, Lake Nakuru, Lake Naivasha, Masai Mara og retur til Nairobi. I løbet af turen er der særdeles gode muligheder for at se "The Big Five" - elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. 

Som safarigæst står du op med solen, for dyrene er mest aktive i dagens første timer. Efter morgenens safari vender du først på formiddagen enten tilbage til lodgen eller fortsætter til næste park eller reservat, og når skyggerne igen har fået længde, er det atter tid til flere spændende vildtoplevelser. 

Efter dagenes mange forskellige oplevelser kan det være svært at tælle alle de dyr, du på en enkelt dag har indfanget med kameraet.

Hele safarituren ledes af en kompetent engelsktalende chauffør/guide, der øser af sin store viden om områderne og dyrene.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN

Kenya

Samburu, Lake Nakuru Nationalpark, Lake Naivasha, Masai Mara

7 nætter / 8 dage

fra kr. 16.490

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Samburu, Buffalo Springs og Shaba Lake Nakuru Nationalpark

Rejser til Samburu, Buffalo Springs og Shaba

Samburu Nationalreservat på 165 km2 ligger nord for Mount Kenya og godt 325 km fra Nairobi. I samme område ligger Buffalo Springs og Shaba Nationalreservat. Alle ejes og bebos af samburustammen som er nært beslægtet med masai'erne.

Læs mere
Samburu, Buffalo Springs og Shaba Lake Nakuru Nationalpark Lake Naivasha

Rejser til Lake Nakuru Nationalpark

150 kilometer nordvest for Nairobi i Kenyas højland ligger Lake Nakuru, der er 188 km2 stor. Det er en sodasø, som flere af Rift Valleys søer, og det giver dyr og fugle ekstreme livsbetingelser.
Læs mere
Lake Nakuru Nationalpark Lake Naivasha Masai Mara

Rejser til Lake Naivasha

Lake Naivasha er en ferskvandssø beliggende i Great Rift Valley ca. 2 timers kørsel nordvest for Nairobi. Søen ligger smukt med udsigt til de grønne skråninger på de omkringliggende bjerge. Det er et frodigt område, hvor du også finder en del blomster plantager. Ved Lake Naivasha slapper du af i smukke omgivelser. Dyrene kommer ganske tæt på lodgene, så ofte kan du se giraffer og antiloper fra lodgens område.
Læs mere
Lake Naivasha Masai Mara

Rejser til Masai Mara

En rejse til Masai Mara er en rejse til masaiernes land, den storslåede slette mellem Victoriasøen i vest og Rift Valley i øst. Reservatet ligger kun 270 km fra Nairobi i forlængelse af de berømte Serengeti sletter i Tanzania. Dyrene vandrer frit mellem de to lande og reservater. Landskabet består mest af åben græsslette og gennemstrømmes af Mara-floden.
Læs mere

Dagsprogram

Dag 2
Aberdares
Dag 3 - 4
Samburu
Dag 5
Mt. Kenya
Dag 6
Lake Naivasha
Dag 7 - 9
Masai Mara

Dag 2

Aberdares

Dag 2 - Nairobi - Aberdares (Morgenmad, Frokost, Aftensmad)

Efter ankomsten til Nairobis Internationale lufthavn kører du til Somak Safari Lounge, hvor der er tid til at blive opfrisket lidt. Herefter fortsætter turen nordpå gennem frodige landbrugsområder til Aberdares, som er navnet på den tredjestørste bjergkæde i Kenya. Du når Aberdares og hyggelige Aberdare Country Club i god tid til den ventende frokost. Om eftermiddagen er der arrangeret en vandretur i området med hotellets guide (hvis vejret tillader det). Herefter er resten af dagen til egen disposition. Slap af ved hotellets swimmingpool og nyd den dejlige have og udsigten. Middag og overnatning på Aberdare Country Club.

Læs mere

Dag 3 - 4

Samburu

Dag 3 - Aberdares - Samburu (Morgenmad, Frokost, Aftensmad) 

Efter morgenmaden kører du nordpå gennem de rige landbrugsområder og krydser ækvator til de halvtørre og robuste landskaber i Samburu National Reserve. Efter frokosten på Ashnil Samburu Camp skal du på safari og se de dyrearter, som er unikke i denne del af Kenya. Aftenen og natten tilbringes på Ashnil Samburu Camp i luksustelt. 

Dag 4 - Samburu (Morgenmad, Frokost, Aftensmad)

De tidlige morgener og eftermiddagene er perfekte til safarioplevelser, så du kan se de dyrearter, som er unikke i denne del af Kenya. Dagen tilbringes således i et af Kenyas mest betagende landskaber, hvor fladtoppede akacietræer, svajende doumpalmer og blånende bjerge giver lige så store visuelle oplevelser som synet af de mange eksotiske dyr og fugle. Du overnatter igen på Ashnil Samburu Camp i luksustelt, hvor også alle dagens måltider indtages.

Læs mere

Dag 5

Mt. Kenya

Dag 5 - Samburu – Mt. Kenya (Morgenmad, Frokost, Aftensmad)

Efter morgenmaden køres mod Mt. Kenya, og efter ca. 1 times kørsel er du fremme tids nok til frokost på Serena Mountain Lodge. Lodgen er opført udelukkende i træ hvilket gør den rustik og rigtig hyggeligt. Beliggenheden på skråningerne af Mt. Kenya er unik, og på en klar dag er der en fantastisk udsigt til bjergets sneklædte top. Efter frokost er resten af dagen er til fri disposition. Du kan se dyrelivet fra lodgen, og fra udsigtsterrasserne er der direkte udsigt til et nærliggende vandhul og saltslik, som tiltrækker et væld af dyr, især elefanter og bøfler. Når mørket falder på tændes lys ved vandhullet, så også de dyr, der er aktive om natten, kan opleves fra lodgen. Gennem en tunnel kan du komme helt tæt på vandhullet og dyrene. Hvis vejret tillader, kan du om eftermiddagen også deltage i en guidet vandretur i de smukke omgivelser (mod tillæg som betales lokalt). Middag og overnatning på Serena Mountain Lodge.

Læs mere

Dag 6

Lake Naivasha

Dag 6 - Mt. Kenya - Lake Nakuru – Lake Naivasha

Tidligt om morgenen forlader vi igen Mt. Kenya og sætter kursen mod Great Rift Valley – verdens længste gravsænkning og videre til Lake Nakuru Nationalpark, hvor vi spiser frokost. Eftermiddagen byder på game drive i parken, der især er kendt for sine næsehorn. Sent på eftermiddagen fortsætter vi til Lake Naivasha Sopa Lodge for middag og overnatning.

Læs mere

Dag 7 - 9

Masai Mara

Dag 7 - Lake Naivasha - Masai Mara

Efter en tidlig morgenmad går turen mod sydvest til det verdenskendte Masai Mara Game Reserve, hvor vi ankommer tids nok til en fælles frokost på Ashnil Mara Camp. Om eftermiddagen, når skyggerne igen bliver lange, begiver vi os ud på savannen. Det er ikke mindst Maras store løvebestand med de flotte, sortmankede hanløver og de store elefantflokke, der skal holdes udkig efter. Også de graciøse giraffer, de spændstige antiloper og talrige andre større og mindre arter kalder på opmærksomheden. Aftensmaden indtages på Ashnil Mara Camp, hvor vi også finder ly for natten i deres luksustelte. 

Dag 8 - Masai Mara

Efter eget valg kan dagen indledes med en tur i luftballon efterfulgt af morgenmad på savannen mod merbetaling eller en game drive i parken efterfulgt af morgenmad på Ashnil Mara Camp. Herefter er der tid på egen hånd, indtil vi ud på eftermiddagen igen tager på safari. Middag og overnatning i luksustelt på Ashnil Mara Camp. 

Dag 9 - Masai Mara - Nairobi

Efter morgenmaden er det tid til at byde det smukke safarilandskab farvel og køre de cirka 6 timer tilbage til Nairobi, hvorfra hjemrejsen begynder.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Kristina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.