Det bedste af Kenya - safari og strand

Kenya - Amboseli Nationalpark, Masai Mara, Diani Beach

 • Store dyre- og naturoplevelser i Amboseli nationalpark
 • Masai Mara, som måske er Afrikas mest dyrerige område
 • Mulighed for tur i varmluftsballon over savannen
 • Afslappende badeferie på 4* resort ved dejlige Diani Beach

En safari i Kenya er den ultimative Afrikaoplevelse. Få fem dage med store dyre- og naturoplevelser i bl.a. Amboseli nationalpark, ved Lake Naivasha og Kilimajaro samt i Masai Mara - Afrikas måske mest dyrerige område. Afslut med en skøn badeferie ved dejlige Diani Beach ved Kenyas kyst.

En rejse med 6 dages rigtig god safari og 4 dages badeferie ved dejlige Diani Beach. En safari i Kenya er fuld af oplevelser, der går lige i blodet. 

Rejsen starter med safari i smukke Amboseli med verdens højeste fritstående bjerg, Kilimanjaro som strålende baggrund. Herefter fortsætter turen ind i verdens længste gravsænkning, Great Rift Valley, til den smukke sø Naivasha. Safarien slutter i enestående Masai Mara, som måske er Afrikas mest dyrerige område. 

På en safari står du tidligt op, for dyrene er mest aktive i dagens første timer. Du har hele dagen til oplevelser, og det kan være svært at tælle alle de dyr, du på en enkelt dag kan indfange med kameraet.  

Efter de store naturoplevelser slutter rejsen med 4 nætter ved en af Kenyas bedste strande, den dejlige Diani Beach, hvor verden over og under havet kan nydes i fuld udstrækning.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN

Kenya

Amboseli Nationalpark, Masai Mara, Diani Beach

9 nætter / 10 dage

fra kr. 16.410

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Amboseli Nationalpark Masai Mara

Rejser til Amboseli Nationalpark

Kilimanjaro rejser sig majestætisk som et bagtæppe for Kenyas måske mest sceniske safarilandskab, Amboseli Nationalpark. Amboseli er især kendt for sine elefanter, som der menes at være over 1000 af i parken, og de lever i små familiegrupper.

Læs mere
Amboseli Nationalpark Masai Mara Diani Beach

Rejser til Masai Mara

En rejse til Masai Mara er en rejse til masaiernes land, den storslåede slette mellem Victoriasøen i vest og Rift Valley i øst. Reservatet ligger kun 270 km fra Nairobi i forlængelse af de berømte Serengeti sletter i Tanzania. Dyrene vandrer frit mellem de to lande og reservater. Landskabet består mest af åben græsslette og gennemstrømmes af Mara-floden.
Læs mere
Masai Mara Diani Beach

Rejser til Diani Beach

Kenyas længste strand er Diani Beach, der strækker sig 20 km langs sydkysten. Det kridhvide, bløde sand har engang været koraller, som nu er slebet og nedbrudt af bølgerne gennem de sidste årtier.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

safari - 5 nætter

Overnatning på safarilodger

Overnatning på safarilodger

Beliggenhed: Kenya, safari

Læs mere her

Diani Beach - 4 nætter

Leopard Beach Resorts & Spa Neptune Village Beach Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Leopard Beach Resorts & Spa

Beliggenhed: Kenya, Diani Beach

Leopard Beach Hotel er en fredfyldt oase, der fuldt ud vil opfylde dine forventninger til en eksotisk badeferie. Ligegyldigt om du søger afslapning eller action – over eller under havoverfladen. Det smukke hotel ligger på en af Kenyas mest kendte og lækreste strande, Diani Beach, 34 kilometer syd for Mombasa. Det er opført mellem en tropisk have med svajende palmer, der strækker sig mod himlen og det azurblå Indiske Ocean, der roligt bølger op mod den hvide sandstrand

De 155 smagfulde værelser er fordelt ud over den frodige grund, der også har en swimmingpool for både børn og voksne. Alle værelser har aircondition, bad, bruser, toilet, satellit-tv, telefon, hårtørrer og en velassorteret minibar. Hotellet har flere restauranter, alle med et stilsikkert køkken. De er selvfølgelig præget af de fantastiske råvarer, som Det Indiske Ocean stiller til rådighed.

På Leopard Beach Hotel ligger også et fremragende dykker- og søsportscenter, Diving the Crab. Det er et femstjernet PADI-center og vil med sikkerhed byde på enestående oplevelser for både den erfarne dykker og nybegynderen. Hvis du istedet foretrækker at blive på landjorden, er der også rig mulighed for forskellige sportsaktiviteter. Benyt dig eksempelvis af den nærliggende golfbane eller tag et spil volleyball. Du kan også snuppe en svømmetur i poolen lige ved Diani Beachs indbydende, hvide sandstrand. 

Læs mere her
Leopard Beach Resorts & Spa Neptune Village Beach Resort & Spa Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa
Se kort

Neptune Village Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Kenya, Diani Beach

Et ophold på Neptune Village Beach er med all inclusive. I hovedrestauranten serveres morgenmad, frokost og middag som buffetmåltider med drikkevarer inklusive husets vin og øl. Her kan du også få kaffe/te, sandwich, kager og småkager i løbet af dagen. I tidsrummet klokken 10-24 serveres også sodavand, vand, juice, kaffe/te og cocktails i de to barer. Om aftenen kan du mod tillæg nyde en a la carte-menu med ’alt godt fra havet’ i restaurant Bustani, som ligger ved poolen. Du kan desuden tilbringe afslappede stunder omkring den store swimmingpool med børneafdeling, ved stranden eller i den skyggefulde have. For de mere aktive er der rig mulighed for vandsport, bueskydning, tennis, dart, strandvolley med mere – alle aktiviteter deles med de to søsterhoteller Neptune Paradise og Neptune Palm Beach lige ved siden af.
Spredt rundt i den store have ligger hotellets 165 hyggelige værelser i autentiske runde, hvidkalkede bungalower i makuti-stil. Hver bungalow indeholder fire værelser med faciliteter som aircondition, myggenet over sengen, tv, lille køleskab, værdiboks, gratis WiFi, hårtørrer og møbleret balkon. Værelserne er opdelt i forskellige kategorier, men eneste forskel er beliggenheden og udsigten.
Læs mere her
Neptune Village Beach Resort & Spa Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa
Se kort

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa

Beliggenhed: Kenya, Diani Beach

Et ophold på Neptune Palm Beach er med all inclusive. I hovedrestauranten serveres morgenmad, frokost og middag som buffetmåltider med drikkevarer inklusive husets vin og øl. I løbet af dagen serveres også sodavand, vand, juice, kaffe/te og cocktails i de to barer. 

Slap af i loungen The Mawimbi Deck, hvorfra der et en fantastisk havudsigt, og om aftenen kan du her nyde en a la carte-menu med ’alt godt fra havet’ (mod tillæg). Du kan også tilbringe afslappede stunder omkring den store swimmingpool ved stranden eller i skyggen af havens mange slanke palmer. For de mere aktive er der rig mulighed for vandsport, bueskydning, dart, volleyball, tennis med mere – alle aktiviteter deles med de to søsterhoteller Neptune Paradise og Neptune Village lige ved siden af.

Hotellet har 60 smagfuldt indrettede værelser i moderne swahili-arkitektur. Værelserne ligger spredt i den tropiske have i stråtækte bungalower med fire værelser i hver. Her er faciliteter som aircondition, myggenet over sengen, tv, WiFi, værdiboks, minibar, hårtørrer og stor møbleret balkon.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 2 - 3
Amboseli
Dag 4
Lake Naivasha
Dag 5 - 6
Masai Mara
Dag 7 - 10
Diani Beach

Dag 2 - 3

Amboseli

Dag 2

Ved ankomsten til Nairobis internationale lufthavn om morgenen bliver I mødt og kørt til Somak Safari Lounge, hvor I kan blive frisket op og få lidt at spise. Herefter kører I mod syd til Amboseli Nationalpark, hvor I først spiser frokost og derefter tager på safarikørsel. 

Kilimanjaro rejser sig majestætisk som et bagtæppe for Kenyas måske mest sceniske safarilandskab, Amboseli Nationalpark. Amboseli er især kendt for sine elefanter, som der menes at være over 1000 af i parken, og de lever i små familiegrupper. 

Dyrelivet er rigt, landskabet er afvekslende og utroligt smukt, ikke mindst fordi Kilimanjaro knejser sine 5.895 meter i horisonten. Blåt og ofte indhyllet i skyer står bjerget og synes at følge én hele vejen gennem Amboseli, selvom det egentlig ligger i Tanzania, 40 kilometer væk. 

Amboseli har navn efter parkens store sø, der på masaiernes sprog betyder "saltstøv". Søen er oftest aldeles udtørret og endog farbar. Da den har hørt til Rift Valleys mange sodasøer, indeholder jorden derfor mange salte, og græsset vokser sig ikke særlig højt. Det gør det nemmere at få øje på dyrene, og på en enkel safarikørsel kan du være heldig at spotte både de store flokke af slettevildt og bøfler, frække bavianer, adrætte geparder og farverige fugle. Aftensmad og overnatning på Amboseli Sopa Lodge eller lign. 

Dag 3

En hel dag i Amboseli hvor I tager på safarikørsel to gange, nemlig tidligt om morgenen og igen om eftermiddagen. Midt på dagen kan I nyde den strålende udsigt over den åbne savanne fra Amboseli Sopa Lodge og tage en afkølende dukkert i poolen. Aftensmad og overnatning på Amboseli Sopa Lodge eller lign.

Læs mere

Dag 4

Lake Naivasha

Dag 4

Efter en tidlig morgenmad kører I ind i Great Rift Valley, verdens længste gravsænkning, og videre til ferskvandssøen Lake Naivasha, hvor I ankommer til frokost. Om eftermiddagen kan I enten slappe af ved poolen eller tage på en af de tilbudte udflugter (bestilles og betales lokalt). Her kan I enten komme på en sejltur på søen eller tage på vandretur med en lokal naturguide. Aftensmad og overnatning på Lake Naivasha Sopa Lodge eller lign.

Læs mere

Dag 5 - 6

Masai Mara

Dag 5

Efter en tidlig morgenmad kører I videre til verdensberømte Masai Mara, hvor I ankommer til frokost på lodgen. Om eftermiddagen skal I på spændende safarikørsel i det smukke landskab, der mest består af åbne græssletter der gennemstrømmes af Mara-floden. 
En rejse til Masai Mara er en rejse til masaiernes land, den storslåede slette mellem Victoriasøen i vest og Rift Valley i øst. Reservatet ligger kun 270 km fra Nairobi og i forlængelse af de berømte Serengeti sletter i Tanzania. Dyrene vandrer frit mellem de to lande og reservater. 

Masai Mara er det eneste reservat i Kenya, hvor det stadig er tilladt at køre fra sporet for at komme tættere på vildtet. Her i masaiernes land kan I ud over de mange dyr møde de kvægvogtende masaier, der beskytter deres hjord og skuer ophøjet ud over landskabet. 

Selve reservatet er delt op i en indre og en ydre zone. Den indre zone på 500 km2 fungerer som nationalpark. Det betyder blandt andet, at man ikke kan bo her permanent, men der ligger dog adskillige lodges. I den ydre zone bor masaierne, og deres kvæg græsser her. 

Det er i Masai Mara, at du i august - september kan overvære det fantastiske drama, der udspiller sig når op mod to millioner gnuer og zebraer krydser Mara-floden. Krokodillerne ligger på lur, og når det har regnet meget, er vandets fart også en glubsk modstander. Aftensmad og overnatning på Mara Sopa Lodge eller lign. 

Dag 6

En hel dag i Masai Mara. I tager på safarikørsel i de tidlige morgentimer og igen om eftermiddagen, for dyrene er mest aktive omkring solopgang og solnedgang. Midt på dagen slapper I af - måske ved den indbydende pool. Hvis I ønsker det, kan I mod merbetaling udskifte morgenens safarikørsel med en tur i varmluftsballon efterfulgt af champagnebrunch på savannen (bestilles og betales lokalt) Aftensmad og overnatning på Mara Sopa Lodge eller lign.

Læs mere

Dag 7 - 10

Diani Beach

Dag 7

Efter morgenmaden vender I næsen mod Nairobi - en køretur på omkring 300 km der tager cirka 5 timer. I ankommer dertil om eftermiddagen og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver videre til Mombasa. I Mombasa lufthavn bliver I mødt og kørt til Leopard Beach Resort & Spa ved den dejlige Diani Beach, og her skal I tilbringe de næste 4 nætter. 

Dag 8 – 10

Leopard Beach Resort & Spa er en fredfyldt oase, der fuldt ud vil opfylde dine forventninger til en eksotisk badeferie, uanset om du søger afslapning eller action – over eller under havoverfladen. Det smukke hotel ligger 34 km syd for Mombasa ved en af Kenyas mest kendte og dejligste strande, Diani Beach. Det er opført mellem en tropisk have med svajende palmer, der strækker sig mod himlen, og det azurblå Indiske Ocean, der roligt bølger op mod den hvide sandstrand.

De 155 smagfulde værelser er fordelt ud over den frodige grund, der også har en swimmingpool for både børn og voksne at byde på. Alle værelser har aircondition, bad, bruser, toilet, satellit-tv, telefon, hårtørrer og en velassorteret minibar. Hotellet har flere restauranter, alle med et stilsikkert køkken. De er selvfølgelig præget af de fantastiske råvarer, som Det Indiske Ocean stiller til rådighed.

På Leopard Beach Hotel ligger også et fremragende dykker- og søsportscenter, "Diving the Crab". Det er et femstjernet PADI-center og vil med sikkerhed byde på enestående oplevelser for både den erfarne dykker og nybegynderen. Hvis du i stedet foretrækker at blive på landjorden, er der også rig mulighed for forskellige sportsaktiviteter. Benyt dig eksempelvis af den nærliggende golfbane eller tag et spil volleyball. Du kan også snuppe en svømmetur i poolen lige ved Diani Beachs indbydende, hvide sandstrand.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kristina, Merete, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.