Peponi Hotel

Kenya - Lamu

  • Det lille hotel blev bygget i 1967 år af et dansk ægtepar
  • Bygget i ægte "Kenya Colonial Style"
  • Gåafstand fra flot hvid sandstrand
  • Omgivet af flot tropisk natur

Smuk tropisk have, dejlig sandstrand, smagfuld mad er bare lidt af det som Peponi Hotel tilbyder!

Hotellet ligger i udkanten af landsbyen Shela for enden af en 12 km lang, kridhvid sandstrand og er omgivet af en smuk tropisk have, hvor man kan slappe af i hængekøjerne mellem kokospalmerne. I haven finder man også poolen med udsigt over havet.
Der er kun 24 værelser på Peponi, og de har alle havudsigt samt loftsvifte, myggenet, bruser, friske blomster og sikkerhedsboks. Peponi huser en rigtigt god restaurant samt en bar, der også er mødested for mange af de lokale indbyggere.
Udover at slappe af på stranden og ved poolen er der masser at lave under et ophold på Peponi. Gå på opdagelse i den spændende Swahili-kultur i området, tag med en af de smukke dhow-både til Takwa-ruinerne eller hvad med en dejlig middag eller en kølig drink i solnedgangen ombord. Herudover er der naturligvis mulighed for alskens vandsportsaktiviteter fra snorkeling over kajakroning og windsurfing til vandski i den nærliggende mangrove-vig.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Charlotte, Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.