Rejser til Lamu

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

    juni - marts

  • Tidsforskel

    1 - 2

Højt oppe på Kenyas nordkyst ligger et af Kenyas mest eksotiske åndehuller, der både tilgodeser badeferien, dykkerrejsen og den kulturelle udforskning. Lamu er en by, en ø og en øgruppe ved Kenyas nordlige kystlinie i Det indiske Ocean.

Øgruppen, som anses for at være et af Kenyas mest eksotiske områder, består af et større antal øer, hvoraf de fleste er små og ubeboede. Nu om dage er Lamu, som er 19 km lang og otte kilometer bred, hovedøen.  

Her er foruden Lamu Town, byerne Matandoni og Shela. Lamu Towns historie kan spores tilbage til det 14. århundrede. Det er den eneste by langs hele Kenyas kystlinie, der har bevaret atmosfæren af den tusinde år gamle civilisation, som blev grundlagt da arabiske og persiske handelsmænd indtog kysten.
Læs mere

Vil du til Lamu?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Elsebeth

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.